Pull Up Bars

Kategorier:

Titan Life Rack Pull Up Bar (Til montering på væg)

999,00 kr.

Titan Dørribbe

279,00 kr.

Titan BOX Pull Up Rack

878,00 kr.

Reebok Functional Wall Mounted Pull Up Bar

900,00 kr.

Kettler Dørribbe

199,00 kr.

Gymleco 111 Fritstående Pull Up Bar

6.999,00 kr.

Gymleco 110V Vægmonteret Pull Up Bar

2.499,00 kr.

FitWood Trollveggen Dørribbe Træ

1.119,00 kr.

FitWood Trollveggen Dørribbe Hvid

1.449,00 kr.

FitWood Trollveggen Dørribbe Glazing

1.449,00 kr.

cPro9 Multi Grip Pull Up Bar

999,00 kr.

cPro9 Gravity Boots / Inversion Boots

400,00 kr.

cPro9 Elite Heavy Pull Up Bar

999,00 kr.

cPro9 Dørribbe

149,00 kr.

cPro9 Core Ab Straps

200,00 kr.

Adidas Door Gym Dørribbe

430,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,8 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 303 kundeanmeldelser, hvoraf 296 har givet den højeste karakter. Apuls.dk har i skrivende stund 3245 fans på deres Facebook-side. 81 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Apuls.dk er en del af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover er der hos Apuls.dk prisgaranti på alle produkter, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Normalvis bliver ordrer på Apuls.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 399 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 150 varer.

Bodylab.dk har en score på 9,7 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 28136 kundeanmeldelser, hvoraf 25412 har givet den højeste karakter. Bodylab.dks Facebook-side har i øjeblikket 106486 fans. 2139 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Bodylab.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Bodylab.dk, og fragten koster fra 29 kr. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Bodylab.dk nu

Internetbutikken BilligSport24.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 2500 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har BilligSport24.dk en score på hele 9,6 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 6901 anmeldelser af webshoppen, hvor det absolut er værd at bemærke at 6032 af dem har givet topkarakter. I skrivende stund er der 5082 mennesker som er fans af BilligSport24.dks Facebook-side. Her er der 15 personer som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. BilligSport24.dk er certificeret af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 100 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra BilligSport24.dk efter kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, i tilfælde af at det er smartere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi fører dig til de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online butikker. Vores artikler viser produkter til børn, og samtidig også til damer og herrer. Uanset om du er dreng eller pige, så hjælper vi dig med at finde de bedste varer som kan købes på tilbud og gerne med fri fragt.

Varerne der præsenteres på den her side er automatisk udvalgt af vores webshop-robot. Den har ledt flere millioner af produkter igennem med det formål at finde dem der relaterer sig bedst til pull up bars, og som den derfor vurderer matcher din søgning bedst. Udover at inddrage den søgefrase du skrev på Google har den samtidig medtaget søgeudtryk, som den vurderer at andre mennesker med stor sandsynlighed skriver i relation til det, fx pull up bars for doors og pull up bars homemade. Det kan den bruge som inspiration til, at kunne vise de mest aktuelle varer.

Det kan også ses at andre eksempelvis søger efter pull up bars near me eller pull up bars workout, eller pull up bars central park. Denne viden har robot-søgeren også brugt for, at søge sig igennem de flere millioner af produkter. Derudover kan det i data ses, at søgefraserne pull up bars outdoor og pull up bars exercises ligeledes er meget populære, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet medregnet af robotten på samme måde som søgningerne pull up bars 900 domyos og pull up bars san diego. Vi håber virkelig at vi ikke skuffede dig med de listede varer, og at ét eller flere af dem kan bruges.