Pulsbælter

Kategorier:

Garmin Pulsbælte HRM-Tri og HRM-Swim

1.489,00 kr.

Garmin Pulsbælte HRM-Run

849,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 303 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 296 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 3245 personer som er fans af deres side. Samlet set der lige nu 81 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 4,8 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover prismatcher Apuls.dk alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Du modtager din ordre fra Apuls.dk efter blot 1-3 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 399 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 150 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,7 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 28136 tidligere kunder har lavet, hvoraf imponerende 25412 personer har givet dem den højeste karakter. Bodylab.dk har 106486 fans på deres Facebook-side. I alt har 2139 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,6 ud af 5.

Det er på Bodylab.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Hos Bodylab.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2500 varer.

På Trustpilot har BilligSport24.dk en score på 9,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er baseret på anmeldelser fra 6901 tidligere kunder, hvoraf hele 6032 personer har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 5082 fans. Ud af disse er der 15 som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,8 ud af 5.

Det er på BilligSport24.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. BilligSport24.dk er certificeret af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 100 dage.

BilligSport24.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de billigste og bedste varer fra de mest populære online webshops. Artiklerne fremviser tilbud til babyer og børn, samt til mænd og kvinder. Om du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig med at finde de gode varer du kan købe på udsalg og helst med gratis fragt.