Pulsure

Kategorier:

Polar M450 Color Cover

149,00 kr.

Polar Batterisæt til RS400, RS800CX og RCX5 (CR2032)

99,00 kr.

Polar Batterisæt til FT4 og FT7 (CR1632)

99,00 kr.

Polar A360 Wristband Pink

199,00 kr.

Polar A300 Træningsur & Aktivitetsmåler Wristband Gul

199,00 kr.

Polar A300 Træningsur & Aktivitetsmåler Wristband Grå

199,00 kr.

Polar A300 Træningsur & Aktivitetsmåler Wristband Blå

199,00 kr.

Garmin Pulsbælte HRM-Tri og HRM-Swim

1.489,00 kr.

Garmin Pulsbælte HRM-Run

849,00 kr.

Beurer PM 62 Pulsur

899,00 kr.

Beurer AS 87 Aktivitetstracker m. Bluetooth

399,00 kr.

Beurer AS 80 Aktivitetsmåler Sort

399,00 kr.

Aserve Skridttæller (Pedometer)

98,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Netbutikken Apuls.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2000 varer.

Apuls.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er beregnet ud fra i alt 303 anmeldelser, hvoraf hele 296 er 5-stjernede (det bedste). I skrivende stund er der 3245 mennesker som er fans af Apuls.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 81 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Apuls.dk er en del af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover får du hos Apuls.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Apuls.dk efter kun 1-3 hverdage, og det koster kun 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 399 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 150 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,7 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 28136 tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 25412 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 106486 personer som er fans af deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 2139 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på Bodylab.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du foretrækker det. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem er der flere end 2500 varer at vælge i mellem.

BilligSport24.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er beregnet ud fra i alt 6901 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 6032 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har BilligSport24.dk i skrivende stund 5082 fans på deres side. Samlet set er der 15 personer som har anmeldt siden, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på BilligSport24.dk betale med kort. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. BilligSport24.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 100 dage efter dit køb.

BilligSport24.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi præsenterer de bedste og billigste varer fra de største online butikker. Vores produktlister fremviser tilbud til babyer og børn, og ligeledes også til herrer og damer. Uanset om du er dame eller herre, så giver vi en hånd med til at finde frem til gode varer der kan købes på tilbud og helst med fri fragt.

Produkterne der præsenteres i den her oversigt er udvalgt af vores produktrobot. Den har nemlig kigget ekstremt mange produkter igennem for at kunne præsentere dem der minder mest om søgeordet pulsure, og som den derfor beregner matcher din søgning bedst. Udover din søgetekst har den desuden medregnet søgeudtryk, som den estimerer at andre folk normalt bruger i relation til det, fx pulsure.dk rabatkode og pulsure test. Det har den benyttet som ekstra inspiration til, at præsentere de mest relevante varer.

Det er også tydeligt at andre folk leder efter eksempelvis pulsure tilbud eller pulsure garmin, samt pulsure trustpilot. Den her data har søgerobotten ligeledes taget i brug for, at navigere igennem de flere millioner af varer. For øvrigt kan det i data ses, at søgningerne pulsure rabatkode og pulsure til børn er meget populære, og derfor er de ligeledes blevet medregnet af robotten på samme måde som søgeordene pulsure børn og pulsure herre. Vi håber virkelig at du er tilfreds de viste produkter, og at minimum ét af dem kunne bruges.