Punkterfrie cykeldæk

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Webshoppen Cykelpartner.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem er der flere end 11000 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 9,6 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er baseret på i alt 24460 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 22028 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 41558 mennesker som er fans af Cykelpartner.dks Facebook-side. 396 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Derudover får du hos Cykelpartner.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Cykelpartner.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 299 kr., så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag mere end 3000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2505 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 1901 personer har givet toprating. På Facebook har Cykler.dk i skrivende stund 2863 fans på deres side. Samlet set er der 49 personer som har anmeldt siden, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Du har på Cykler.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Cykler.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Cykler.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 299 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du foretrækker det. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Cykler.dk nu

Internetbutikken Pedalatleten.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 2000 varer at vælge i mellem.

Pedalatleten.dks Trustpilot-score ligger på 8,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 175 anmeldelser af webshoppen, hvor det absolut er værd at bemærke at 114 af dem har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 392 fans. 12 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har godkendt webshoppen, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk produkter ift. andre webshops, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Pedalatleten.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 49 kr. Hvis din ordretotal overstiger 799 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 4000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,1 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 1560 tidligere kunder, og dette er takket være hele 1174 5-stjernede anmeldelser. Cykelexperten.dk har i skrivende stund 14379 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 100 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,1 ud af 5.

Det er på Cykelexperten.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykelexperten.dk efter kun 1-3 hverdage, og det koster kun 49 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så er der fri fragt.

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du slipper for at forlade hjemmet. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi samler de billigste og bedste varer fra de bedste online butikker. Artiklerne præsenterer tilbud til piger og drenge, men også til damer og herrer. Uanset om du er herre eller dame, så assisterer vi dig i at finde de bedste varer du kan købe på tilbud og helst med gratis levering.