Pusleplader

Kategorier:

Vores anbefalede børne-webshops

MamaMilla.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 1000 varer hos dem.

På Trustpilot har MamaMilla.dk en score på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 126 anmeldelser, hvoraf hele 116 personer har givet topkarakter. I skrivende stund er der 14538 mennesker som er fans af MamaMilla.dks Facebook-side. 86 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 60 dage.

MamaMilla.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg MamaMilla.dk nu

NatureBaby.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er mere end 8000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er beregnet ud fra i alt 859 anmeldelser, hvoraf imponerende 748 personer har givet dem den højeste karakter. NatureBaby.dks Facebook-side har i øjeblikket 21728 fans. Samlet set der lige nu 147 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. NatureBaby.dk er godkendt af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 30 dage.

Hos NatureBaby.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 599 kr., så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg NatureBaby.dk nu

Netbutikken Legehjulet.dk er en af de største på markedet, og der er i dag flere end 1000 produkter i deres varesortiment.

Legehjulet.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 3725 tidligere kunder har lavet, og den imponerende rating er et resultat af hele 3302 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 1163 fans. I alt 50 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Du har på Legehjulet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. E-mærket har godkendt webshoppen, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover giver Legehjulet.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 90 dage.

Legehjulet.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 28 kr. Hvis du ender med at have varer for over 995 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi samler de billigste og bedste varer fra de bedste online forhandlere. Vores guides præsenterer varer til juniorer, og samtidig også til herrer og damer. Om du er voksen eller barn, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste produkter du kan købe til lave priser og gerne med gratis fragt i Danmark.