Puslespilsmåtter til børn

Kategorier:

Vores anbefalede børne-webshops

MamaMilla.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem er der flere end 1000 varer at vælge i mellem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,5 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er baseret på i alt 126 kundeanmeldelser, hvoraf 116 har givet den højeste karakter. På Facebook har MamaMilla.dk 14538 fans på nuværende tidspunkt. I alt har 86 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

Du har på MamaMilla.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 60 dage.

Hos MamaMilla.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du foretrækker det. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg MamaMilla.dk nu

Webshoppen NatureBaby.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag flere end 8000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppen har en rating på hele 8,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 859 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 748 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 21728 fans. Samlet set er der 147 personer som har anmeldt siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,9 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. NatureBaby.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du fortryder dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

NatureBaby.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 599 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg NatureBaby.dk nu

Webshoppen Legehjulet.dk er en af de mest populære på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 3725 anmeldelser, hvoraf 3302 har givet den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Legehjulet.dk 1163 fans. I alt har 50 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover er der hos Legehjulet.dk prisgaranti på alle produkter, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 90 dage efter dit køb.

Legehjulet.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og det koster 28 kr. at få varerne tilsendt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 995 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi videreformidler de bedste og billigste produkter fra de største online forhandlere. Vores guides viser produkter til drenge og piger, og ligeledes også til damer og herrer. Uanset om du er herre eller dame, så giver vi en hånd med til at finde de gode varer der kan købes til lave priser og ofte med gratis fragt.