Raaco Skuffereoler

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 6500 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 727 tidligere kunder har lavet, og den imponerende rating er et resultat af hele 575 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 4301 personer som er fans af Inventarland.dks Facebook-side.

Som på de fleste andre webshops kan du på Inventarland.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Inventarland.dk er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher Inventarland.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Inventarland.dk leverer din ordre på kun 1-5 hverdage, og betaler blot 149 kr. i fragt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Inventarland.dk nu

Webshoppen Engsig.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 15000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 15 anmeldelser af webshoppen, hvor det absolut er værd at bemærke at 13 af dem har givet topkarakter. På Facebook har Engsig.dk 509 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set der lige nu 5 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. E-mærket har godkendt Engsig.dk, som betyder at de lever op til en række krav.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Engsig.dk, og fragten koster fra 58 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 937 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Engsig.dk nu

Vi formidler de bedste og billigste produkter fra de bedste online forhandlere. Vores produktoversigter viser tilbud til babyer og børn, og ligeledes også til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er herre eller dame, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste varer der kan købes på udsalg og gerne med gratis fragt i Danmark.