Raam MTB cykler

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 11000 produkter.

Cykelpartner.dks Trustpilot-score ligger på 9,6 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 24460 kunder, hvor det er yderst imponerende at 22028 af disse har givet dem topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 41558 personer som er fans af deres side. I alt har 396 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 4,5 ud af 5.

Det er på Cykelpartner.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Derudover har Cykelpartner.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Hos Cykelpartner.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Webshoppen Cykler.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

Cykler.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 2505 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 1901 af dem har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 2863 fans. 49 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på Cykler.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 299 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppen har en rating på hele 8,1 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 175 tidligere kunder, hvoraf imponerende 114 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 392 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 12 mennesker, og her ligger den samlede score på 4,5 ud af 5.

Du har på Pedalatleten.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har godkendt Pedalatleten.dk, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover giver Pedalatleten.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Pedalatleten.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og det koster 49 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du bestiller for mere end 799 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 4000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,1 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1560 anmeldelser af webshoppen, og den imponerende rating er et resultat af hele 1174 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 14379 personer som er fans af Cykelexperten.dks Facebook-side. Ud af disse er der 100 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,1 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykelexperten.dk efter kun 1-3 hverdage, og det koster kun 49 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de bedste og billigste varer fra de største online butikker. Vores produktlister præsenterer tilbud til babyer og børn, og samtidig også til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er barn eller voksen, så hjælper vi dig med at finde de gode varer som kan købes til lave priser og helst med gratis fragt i Danmark.