Radiohus pendler

Kategorier:

VL45 Radiohus Pendel Ø370 - Louis Poulsen

4.250,00 kr.

VL45 Radiohus Pendel Ø250 - Louis Poulsen

3.175,00 kr.

VL45 Radiohus Pendel Ø175 - Louis Poulsen

2.550,00 kr.

VL 3 Ringkrone Pendel - Louis Poulsen

14.995,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Luxlight.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag flere end 3000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,6 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 18 tidligere kunder har lavet, og den imponerende rating er et resultat af hele 15 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Luxlight.dk i skrivende stund 1864 fans på deres side. I alt 5 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher Luxlight.dk produkter ift. andre webshops, så du undgår at betale overpris for dine varer. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-4 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 40 kr. for. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Luxlight.dk nu

Netbutikken Lampemesteren.dk er en af de største på markedet, og der er i dag flere end 9000 produkter i deres varesortiment.

Lampemesteren.dks Trustpilot-score ligger på 9,5 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 1574 kunder, hvoraf hele 1352 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 38692 personer som er fans af deres side. I alt 80 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og her ligger den samlede score på 4,7 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt Lampemesteren.dk, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 100 dage.

Lampemesteren.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Hvis du ender med at have varer for over 499 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Lampemesteren.dk nu

Netbutikken AndLight.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres varesortiment består i dag af flere end 6000 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 840 anmeldelser af webshoppen, og denne imponerende score skyldes hele 720 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har AndLight.dk 11650 fans på nuværende tidspunkt. 24 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 3,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. E-mærket har godkendt AndLight.dk, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover giver AndLight.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra AndLight.dk efter kun 1-3 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 399 kr., så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer dig bedre. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg AndLight.dk nu

Lamper.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er mere end 3000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,6 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 67 kundeanmeldelser, hvoraf hele 48 personer har givet topkarakter. På Facebook har Lamper.dk i skrivende stund 369 fans på deres side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Lamper.dk er certificeret af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover er der hos Lamper.dk prisgaranti på alle produkter, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Lamper.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og fragten koster fra 45 kr. Hvis du bestiller for mere end 200 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Lamper.dk nu

Vi fører dig til de bedste og billigste produkter fra de største online butikker. Vores produktoversigter fremviser produkter til babyer og børn, men også til herrer og damer. Hvad end du er barn eller voksen, så assisterer vi dig i at finde de bedste varer som kan købes på tilbud og helst med gratis fragt i Danmark.