Raleigh damecykler

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Netbutikken Cykelpartner.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 11000 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 9,6 ud af 10 i score på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 24460 kunder, hvoraf hele 22028 personer har givet topkarakter. På Facebook har Cykelpartner.dk i skrivende stund 41558 fans på deres side. I alt har 396 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Derudover får du hos Cykelpartner.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Cykelpartner.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 299 kr., så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du foretrækker det. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Netbutikken Cykler.dk er en af de største på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 3000 varer hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2505 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 1901 personer har givet toprating. Lige nu er der 2863 personer som er fans af Cykler.dks Facebook-side. Her er der 49 personer som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,7 ud af 5.

Det er på Cykler.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Cykler.dk er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Du modtager din ordre fra Cykler.dk efter blot 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 299 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Cykler.dk nu

Webshoppen Pedalatleten.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2000 varer.

På Trustpilot har Pedalatleten.dk en score på hele 8,1 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 175 tidligere kunder har lavet, og dette er takket være hele 114 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Pedalatleten.dk 392 fans. 12 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. E-mærket har godkendt Pedalatleten.dk, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover får du hos Pedalatleten.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Pedalatleten.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 49 kr. for. Og når du bestiller for mere end 799 kr. i alt, så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Netbutikken Cykelexperten.dk er en af de største på markedet, og der er mere end 4000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Cykelexperten.dks Trustpilot-score ligger på 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er regnet ud fra 1560 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf imponerende 1174 personer har givet dem den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 14379 personer som er fans af deres side. I alt 100 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,1 ud af 5.

Du har på Cykelexperten.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Cykelexperten.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og det koster kun 49 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi samler de bedste og billigste produkter fra de bedste online forhandlere. Produktoversigterne præsenterer produkter til babyer og børn, samt til mænd og kvinder. Uanset om du er herre eller dame, så hjælper vi dig med at finde gode varer du kan købe på udsalg og gerne med gratis fragt.