Raleigh Tourist De Luxe cykler

Kategorier:

Raleigh Tourist de Luxe Herre 7g 2019 - grøn

0,00 kr.

Raleigh Tourist de Luxe Herre 7g 2019 - Blå

6.699,00 kr.

Raleigh Tourist de Luxe Herre 3g 2019 - grøn

6.299,00 kr.

Raleigh Tourist de Luxe Herre 3g 2019 - blå

6.299,00 kr.

Raleigh Tourist de Luxe Herre 3g 2019

6.299,00 kr.

Raleigh Tourist de Luxe Dame 7g 2019 - sort

6.699,00 kr.

Raleigh Tourist de Luxe Dame 7g 2019 - grøn

6.699,00 kr.

Raleigh Tourist de Luxe Dame 7g 2019 - blå

6.699,00 kr.

Raleigh Tourist de Luxe Dame 3g 2019 - sort

6.299,00 kr.

Raleigh Tourist de Luxe Dame 3g 2019 - grøn

6.299,00 kr.

Raleigh Tourist de Luxe Dame 3g 2019 - blå

0,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Webshoppen Cykelpartner.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres varesortiment består i dag af flere end 11000 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,6 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er baseret på i alt 24460 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 22028 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Cykelpartner.dk 41558 fans på nuværende tidspunkt. 396 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykelpartner.dk betale med kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover får du hos Cykelpartner.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du undgår at betale overpris for dine varer. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Cykelpartner.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og overstiger dit køb 299 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Webshoppen Cykler.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2505 tidligere kunder, hvoraf hele 1901 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 2863 fans. Samlet set der lige nu 49 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Cykler.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 299 kr., så er der fri fragt.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Cykler.dk nu

Netbutikken Pedalatleten.dk er en af de største på markedet, og der er i dag mere end 2000 varer i deres produktsortiment.

Netbutikken har 8,1 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 175 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 114 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Pedalatleten.dk 392 fans på nuværende tidspunkt. I alt 12 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 4,5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Pedalatleten.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover giver Pedalatleten.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Hos Pedalatleten.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 49 kr. for. Og overstiger dit køb 799 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 4000 varer hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,1 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1560 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 1174 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 14379 personer som er fans af Cykelexperten.dks Facebook-side. Samlet set er der 100 personer som har anmeldt siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,1 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykelexperten.dk, og betaler blot 49 kr. i fragt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du foretrækker det. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi guider dig til de billigste og bedste varer fra de mest populære online webshops. Artiklerne fremviser produkter til juniorer, og ligeledes også til damer og herrer. Ligegyldigt om du er barn eller voksen, så guider vi dig til at finde frem til de bedste produkter der kan købes på udsalg og gerne med gratis fragt i Danmark.