Rbm Kontorstole

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Webshoppen Inventarland.dk er en af de mest populære på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 6500 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 727 anmeldelser af webshoppen, og den imponerende rating er et resultat af hele 575 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Inventarland.dk 4301 fans.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Inventarland.dk er en E-mærket webshop, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover prismatcher Inventarland.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Inventarland.dk kan levere dine varer på 1-5 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 149 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så er der gratis levering.

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Inventarland.dk nu

Netbutikken Engsig.dk er en af de største på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 15000 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er baseret på i alt 15 kundeanmeldelser, hvoraf 13 har givet den højeste karakter. I skrivende stund er der 509 mennesker som er fans af Engsig.dks Facebook-side. 5 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Engsig.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og fragten koster fra 58 kr. Hvis du ender med at have varer for over 937 kr. i kurven, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Engsig.dk nu

Vi assisterer dig i at finde de billigste og bedste varer fra de bedste online butikker. Artiklerne fremviser tilbud til babyer og børn, men også til kvinder og mænd. Uanset om du er kvinde eller mand, så guider vi dig til at finde frem til de bedste varer som kan købes på udsalg og gerne med gratis levering.