Receptionsdiske

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 6500 produkter i deres varesortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 727 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 575 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 4301 personer som er fans af deres side.

Det er på Inventarland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. E-mærket har godkendt Inventarland.dk, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover har Inventarland.dk prisgaranti på alle deres varer, så du undgår at betale overpris for dine varer. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Der går typisk ikke mere end 1-5 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen koster blot 149 kr. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder desuden firmalevering, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Inventarland.dk nu

Webshoppen Engsig.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 15000 produkter.

På Trustpilot har Engsig.dk en score på hele 8,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 15 anmeldelser, og dette er takket være hele 13 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Engsig.dk 509 fans. I alt har 5 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du undgår at skulle finde din pung. E-mærket har godkendt webshoppen, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Hos Engsig.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 58 kr. for. Hvis din ordretotal overstiger 937 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Engsig.dk nu

Vi peger dig i retning af de billigste og bedste varer fra de bedste online butikker. Vores guides indeholder produkter til babyer og børn, samt til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig på vej til at finde de bedste produkter som kan købes på udsalg og gerne med fri fragt i Danmark.