Redken Extreme

Kategorier:

Redken Nature & Science Extreme Shampoo 300 ml

139,00 kr.

Redken Nature & Science Extreme Conditioner 250 ml

159,00 kr.

Redken Extreme Shampoo 500 ml

114,00 kr.

Redken Extreme Shampoo & Conditioner

191,00 kr.

Redken Extreme Kit - Til Skadet Hår

629,00 kr.

Redken Extreme Kit - Langt Hår

449,00 kr.

Redken Extreme Conditioner 500 ml

114,00 kr.

Redken Extreme Cat Treatment 150 ml

128,00 kr.

Redken Brews Stand Tough Extreme Gel 150 ml

129,00 kr.

Vores anbefalede beauty-webshops

Netbutikken NiceHair.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 14000 varer at vælge i mellem.

NiceHair.dk har en score på 9,4 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 37612 kunder, hvoraf imponerende 31933 personer har givet dem den højeste karakter. NiceHair.dk har 225196 fans på deres Facebook-side. I alt har 4607 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,1 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra NiceHair.dk, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 399 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du slipper for at forlade hjemmet.

Besøg NiceHair.dk nu

Lookfoxy.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag mere end 300 varer i deres produktsortiment.

Lookfoxy.dk har en score på 6,9 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er et gennemsnit af de i alt 43 anmeldelser af webshoppen, hvor det absolut er værd at bemærke at 14 af dem har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 608 fans. 10 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 3,9 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Derudover tilbyder Lookfoxy.dk prisgaranti, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Lookfoxy.dk, og leveringen koster blot 29 kr. Og overstiger dit køb 499 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv.

Besøg Lookfoxy.dk nu

Made4men.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 3000 produkter.

Made4men.dk har en score på 9,4 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 6942 anmeldelser af webshoppen, og den imponerende rating er et resultat af hele 5800 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 6276 personer som er fans af deres side. Samlet set der lige nu 75 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,1 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke en gang behøver at hente din pung.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Made4men.dk, og betaler blot 39 kr. i fragt. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Besøg Made4men.dk nu

Vi samler de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Vores produktoversigter præsenterer produkter til drenge og piger, og ligeledes også til kvinder og mænd. Hvad end du er herre eller dame, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste varer du kan købe på tilbud og gerne med gratis fragt.

Produkterne der er fremvist i denne kategori er søgt frem af vores interne søgemaskine. Den har kigget et utal af varer igennem for at finde de af dem der relaterer sig mest til redken extreme, og som robotten derfor vurderer matcher dit behov bedst. Udover at inddrage de søgeord du indtastede på Google har den i øvrigt indregnet søgeudtryk, som andre formentlig bruger i forbindelse med det, fx redken extreme shampoo og redken extreme anti-snap. Den kan den benytte som ekstra viden til, at vise de mest relevante produkter.

Vi kan også se at andre eksempelvis søger efter redken extreme conditioner og redken extreme strength builder plus, og redken extreme length primer. Den viden har robotten ligeledes taget i brug for, at søge sig igennem de ekstremt mange produkter. I øvrigt viser data, at søgeudtrykkene redken extreme mega mask og redken extreme shampoo 500 ml ligeledes er meget populære, og derfor er de naturligvis også blevet indregnet af søgerobotten ligesom søgningerne redken extreme length sealer og redken extreme cat. Vores forhåbning er utvivlsomt at du er tilfreds med de fremviste produkter, og at nogle af dem kunne bruges.