Redningskranse

Kategorier:

Vores anbefalede outdoor-webshops

Webshoppen Friluftsland.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 10000 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,5 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2053 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 1716 personer har givet toprating. I skrivende stund er der 59555 mennesker som er fans af Friluftsland.dks Facebook-side.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 30 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Friluftsland.dk, og den billigste leveringsform koster 55 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De tilbyder desuden firmalevering, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Friluftsland.dk nu

GrejFreak.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag mere end 15000 varer i deres produktsortiment.

GrejFreak.dk har en score på 9,7 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 6290 kunder, hvoraf imponerende 5657 personer har givet dem den højeste karakter. GrejFreak.dks Facebook-side har i øjeblikket 45588 fans. Samlet set er der 475 personer som har anmeldt siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,4 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. E-mærket har accepteret GrejFreak.dk på deres medlemsliste, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover har GrejFreak.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 100 dage.

Du modtager dine varer fra GrejFreak.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg GrejFreak.dk nu

Webshoppen 55Nord.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem er der flere end 1000 varer at vælge i mellem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,5 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 287 anmeldelser, hvoraf imponerende 189 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har 55Nord.dk 7052 fans på nuværende tidspunkt.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. 55Nord.dk er certificeret af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på 55Nord.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Hvis din ordretotal overstiger 599 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du foretrækker det.

Besøg 55Nord.dk nu

Webshoppen OutdoorPro.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres varesortiment af flere end 6000 produkter.

På Trustpilot har OutdoorPro.dk en score på hele 8,6 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 109 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 89 5-stjernede anmeldelser. OutdoorPro.dks Facebook-side har i øjeblikket 2529 fans. I alt 46 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Derudover tilbyder OutdoorPro.dk prisgaranti, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på OutdoorPro.dk leveret inden for 2-3 hverdage, og fragten koster fra 30 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 749 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi guider dig til de bedste og billigste produkter fra de mest populære online forhandlere. Vores produktlister præsenterer dig for tilbud til piger og drenge, og ligeledes også til damer og herrer. Om du er herre eller dame, så guider vi dig til at finde frem til de bedste produkter der kan købes til lave priser og helst med gratis levering.