Redondo Bolde

Kategorier:

Redondo Ball Touch 26cm

79,00 kr.

Redondo Ball Touch 22cm

79,00 kr.

Redondo Ball Touch 18cm

79,00 kr.

Redondo Ball Plus 38cm

179,00 kr.

Redondo Ball 26cm Rød

89,00 kr.

Redondo Ball 22cm

79,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2000 varer.

På Trustpilot har Apuls.dk en score på 9,8 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 303 tidligere kunder har lavet, og dette er takket være hele 296 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Apuls.dk i skrivende stund 3245 fans på deres side. 81 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,8 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover tilbyder Apuls.dk prisgaranti, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 399 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Besøg Apuls.dk nu

Netbutikken Bodylab.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er mere end 150 produkter at vælge i mellem hos dem.

Netbutikken har 9,7 ud af 10 i score på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 28136 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 25412 personer har givet toprating. Bodylab.dk har 106486 fans på deres Facebook-side. I alt 2139 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,6 ud af 5.

Du har på Bodylab.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Bodylab.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Bodylab.dk nu

Internetbutikken BilligSport24.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 2500 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har BilligSport24.dk en score på hele 9,6 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 6901 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 6032 har givet den højeste karakter. Lige nu er der 5082 personer som er fans af BilligSport24.dks Facebook-side. 15 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,8 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. BilligSport24.dk er en del af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 100 dage.

Du modtager dine varer fra BilligSport24.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du foretrækker det. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de bedste og billigste produkter fra de mest populære online butikker. Vores produktlister indeholder tilbud til babyer og børn, og ligeledes også til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig med at finde de gode varer som kan købes til lave priser og gerne med gratis levering i Danmark.