Reebok Stepbænke

Kategorier:

Reebok Studio Step stepbræt

789,00 kr.

Reebok Studio Step clip til stepbræt

99,00 kr.

Reebok Step Sparepart Platform

289,00 kr.

Reebok Step Sparepart Connector

39,00 kr.

Reebok Step Rubber Feet

20,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem er der flere end 2000 varer at vælge i mellem.

Apuls.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 303 kunder, hvor det er yderst imponerende at 296 af disse har givet dem topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 3245 personer som er fans af deres side. 81 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

Du har på Apuls.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover prismatcher Apuls.dk alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Apuls.dk efter kun 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Og overstiger dit køb 399 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du foretrækker det.

Besøg Apuls.dk nu

Webshoppen Bodylab.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag mere end 150 varer i deres produktsortiment.

Bodylab.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er baseret på i alt 28136 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 25412 personer har givet toprating. På Facebook kan vi se at de pt. har 106486 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 2139 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Bodylab.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og overstiger dit køb 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2500 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 6901 anmeldelser, hvoraf hele 6032 er 5-stjernede (det bedste). Lige nu er der 5082 personer som er fans af BilligSport24.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 15 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. E-mærket har accepteret BilligSport24.dk på deres medlemsliste, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 100 dage til at sende varerne retur.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra BilligSport24.dk efter kun 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi assisterer dig i at finde de billigste og bedste produkter fra de bedste online butikker. Produktoversigterne viser varer til drenge og piger, og samtidig også til kvinder og mænd. Uanset om du er voksen eller barn, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste produkter som kan købes til lave priser og ofte med fri fragt.