Regnvandsbeholdere

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 500 varer.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er baseret på i alt 7169 kundeanmeldelser, hvoraf hele 5884 personer har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Texas.dk 459 fans. I alt har 17 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 2,3 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Texas.dk betale med kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Texas.dk er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Texas.dk, og leveringen koster blot 39 kr. Og overstiger dit køb 7500 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Texas.dk nu

Internetbutikken MoreLand.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2500 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 5148 kunder, og dette er takket være hele 4294 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 4033 personer som er fans af deres side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Webshoppen er medlem af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

MoreLand.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 7500 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2434 anmeldelser, hvoraf hele 1970 personer har givet topkarakter. HaveMoebelland.dks Facebook-side har i øjeblikket 3 fans.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. HaveMoebelland.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Hos HaveMoebelland.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 2-5 hverdage, og det koster 50 kr. at få varerne tilsendt. Og når du bestiller for mere end 6000 kr. i alt, så skal du ikke betale for leveringen.

Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi formidler de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online butikker. Produktoversigterne viser produkter til børn, samt til kvinder og mænd. Om du er dame eller herre, så guider vi dig til at finde de bedste varer der kan købes til lave priser og gerne med gratis fragt.