Rejsesenge til børn

Kategorier:

Vores anbefalede børne-webshops

Internetbutikken MamaMilla.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,5 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 126 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 116 af dem har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har MamaMilla.dk 14538 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 86 mennesker, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 60 dage.

MamaMilla.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg MamaMilla.dk nu

Netbutikken NatureBaby.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag mere end 8000 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er baseret på anmeldelser fra 859 tidligere kunder, hvoraf hele 748 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har NatureBaby.dk i skrivende stund 21728 fans på deres side. 147 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på NatureBaby.dk betale med kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. NatureBaby.dk er en del af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra NatureBaby.dk efter kun 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 599 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg NatureBaby.dk nu

Netbutikken Legehjulet.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,5 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 3725 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 3302 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 1163 personer som er fans af deres side. I alt 50 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Legehjulet.dk er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover prismatcher Legehjulet.dk alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 90 dage.

Du modtager dine varer fra Legehjulet.dk når der er gået 1-3 hverdage, og du betaler blot 28 kr. for fragten. Hvis dine produkter i alt koster mere end 995 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi præsenterer de billigste og bedste produkter fra de største online forhandlere. Vores produktoversigter præsenterer dig for produkter til drenge og piger, men også til mænd og kvinder. Uanset om du er dreng eller pige, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til gode produkter du kan købe på tilbud og helst med gratis levering i Danmark.