Relaxstole

Kategorier:

Relaxstol - Sort

1.299,00 kr.

Luksus Relaxstol - Lysegrå

1.499,00 kr.

Luksus relaxstol - Lind

1.499,00 kr.

Luksus relaxstol - Dusty

1.499,00 kr.

Diana Relaxstol - Sort

999,00 kr.

Diana Relaxstol - Natur

999,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Webshoppen Texas.dk er en af de mest populære på markedet, og der er mere end 500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 7169 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 5884 5-stjernede anmeldelser. Texas.dk har 459 fans på deres Facebook-side. Her er der 17 personer som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 2,3 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Texas.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 7500 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2500 produkter.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 5148 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 4294 personer har givet toprating. MoreLand.dk har 4033 fans på deres Facebook-side.

Du har på MoreLand.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra MoreLand.dk efter blot 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 7500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg MoreLand.dk nu

Netbutikken HaveMoebelland.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1000 varer.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2434 tidligere kunder, hvoraf imponerende 1970 personer har givet dem den højeste karakter. I skrivende stund er der 3 mennesker som er fans af HaveMoebelland.dks Facebook-side.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

HaveMoebelland.dk kan levere dine varer på 2-5 hverdage, og den billigste leveringsform koster 50 kr. Hvis du bestiller for mere end 6000 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi publicerer de bedste og billigste produkter fra de bedste online forhandlere. Vores produktlister indeholder varer til børn, og ligeledes også til kvinder og mænd. Om du er herre eller dame, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste produkter som kan købes på tilbud og ofte med gratis levering i Danmark.