Remington cykler

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 11000 produkter.

Netbutikken har 9,6 ud af 10 i score på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 24460 anmeldelser af webshoppen, hvor det er yderst imponerende at 22028 af disse har givet dem topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 41558 personer som er fans af deres side. Samlet set der lige nu 396 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,5 ud af 5.

Du har på Cykelpartner.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Derudover får du hos Cykelpartner.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Hos Cykelpartner.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 299 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. De tilbyder desuden firmalevering, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Netbutikken Cykler.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres produktsortiment består i dag af mere end 3000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er regnet ud fra 2505 anmeldelser fra tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 1901 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 2863 fans. Ud af disse er der 49 som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,7 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykler.dk betale med kort. Cykler.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Hos Cykler.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Og overstiger dit køb 299 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2000 varer.

Pedalatleten.dk har en score på 8,1 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 175 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 114 5-stjernede anmeldelser. Pedalatleten.dk har 392 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 12 som har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,5 ud af 5.

Det er på Pedalatleten.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. E-mærket har godkendt webshoppen, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover tilbyder Pedalatleten.dk prisgaranti, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Du modtager dine varer fra Pedalatleten.dk når der er gået 1-3 hverdage, og fragten koster fra 49 kr. Og for varer der er dyrere end 799 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 4000 produkter.

Cykelexperten.dks Trustpilot-score ligger på 9,1 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 1560 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 1174 personer har givet toprating. På deres Facebook-side side har Cykelexperten.dk 14379 fans. Samlet set der lige nu 100 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 4,1 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Cykelexperten.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og det koster 49 kr. at få varerne tilsendt. Og overstiger dit køb 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi informerer om de bedste og billigste varer fra de største online forhandlere. Vores produktlister viser varer til piger og drenge, men også til mænd og kvinder. Uanset om du er herre eller dame, så assisterer vi dig i at finde de gode varer du kan købe på tilbud og helst med gratis fragt.