Rengøringsvogne

Kategorier:

Rengøringsvogn ERGO Mini Dryp m/2 spande

4.221,25 kr.

Fodpressevogn, Tina Trolleys, 1,1m x 60cm x 1,11m *Denne vare tages ikke retur*

18.233,75 kr.

Vores anbefalede kontor-webshops

Webshoppen Inventarland.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er mere end 6500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 9 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 727 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 575 personer har givet dem den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Inventarland.dk 4301 fans.

Som på de fleste andre webshops kan du på Inventarland.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Webshoppen er medlem af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover får du hos Inventarland.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Efter 1-5 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Inventarland.dk, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 149 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Inventarland.dk nu

Internetbutikken Engsig.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 15000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Engsig.dk en score på 8,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 15 kunder, hvor det er yderst imponerende at 13 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 509 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 5 mennesker, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

Du har på Engsig.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Du modtager dine varer fra Engsig.dk når der er gået 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 58 kr. Hvis du ender med at have varer for over 937 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Engsig.dk nu

Vi informerer om de bedste og billigste varer fra de største online webshops. Artiklerne præsenterer dig for produkter til juniorer, samt til herrer og damer. Om du er dreng eller pige, så guider vi dig til at finde frem til gode varer som kan købes til lave priser og helst med gratis levering.

Produkterne der er præsenteret på denne side er udvalgt automatisk af vores produktrobot. Den har kigget flere millioner af produkter igennem for at finde frem til dem der relaterer sig mest muligt til rengøringsvogne, og som den derfor forestiller sig er mest relevante for dig. Udover din søgetekst har den ligeledes indregnet søgefraser, som den estimerer at andre folk typisk skriver i sammenhæng med det, fx rengøringsvogne priser eller rengøringsvogne brugte. Det har den benyttet som ekstra information til, at vise de mest relaterede produkter.

Det ses også at andre mennesker leder efter eksempelvis rengøringsvogne diversey eller rengøringsvogne dba, og tina rengøringsvogne. Den data har robotten også benyttet for, at søge sig igennem de flere millioner af varer. I øvrigt viser vores data, at søgeordene små rengøringsvogne og abena rengøringsvogne er meget almindelige, og derfor er de naturligvis også blevet taget med af søgerobotten nøjagtig som søgningerne billige rengøringsvogne og taski rengøringsvogne. Vores håb er at vi ikke skuffede dig med de viste produkter, og at nogle af dem vækkede din interesse.