Retro Bordlamper

Kategorier:

Ocean Bordlampe - DybergLarsen

499,00 kr.

Ocean Bordlampe - DybergLarsen

499,00 kr.

Ocean Bordlampe - DybergLarsen

499,00 kr.

Ocean Bordlampe - DybergLarsen

499,00 kr.

Lantern Small Bordlampe - New Works

1.995,00 kr.

Lantern Small Bordlampe - New Works

1.995,00 kr.

Lantern Medium Bordlampe - New Works

2.995,00 kr.

Lantern Medium Bordlampe - New Works

2.995,00 kr.

Diya Bordlampe Grøn - House Doctor

870,00 kr.

Diya Bordlampe Grøn - House Doctor

870,00 kr.

Diya Base t/Bordlampe Brændt Henna - House Doctor

870,00 kr.

Diya Base t/Bordlampe Brændt Henna - House Doctor

870,00 kr.

Desk Væglampe Sort - House Doctor

2.300,00 kr.

Desk Væglampe Sort - House Doctor

2.300,00 kr.

Desk Væglampe Mat Grøn - House Doctor

2.300,00 kr.

Desk Væglampe Mat Grøn - House Doctor

2.300,00 kr.

Desk Bordlampe Sort - House Doctor

3.000,00 kr.

Desk Bordlampe Sort - House Doctor

3.000,00 kr.

Desk Bordlampe Mat Grøn - House Doctor

3.000,00 kr.

Desk Bordlampe Mat Grå - House Doctor

3.000,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Luxlight.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

Netbutikken har 8,6 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 18 tidligere kunder har lavet, hvor det absolut er værd at bemærke at 15 af dem har givet topkarakter. På Facebook har Luxlight.dk 1864 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set er der 5 personer som har anmeldt siden, og her ligger den samlede score på 5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. E-mærket har godkendt Luxlight.dk, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover tilbyder Luxlight.dk prisgaranti, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Luxlight.dk når der er gået 1-4 hverdage, og betaler blot 40 kr. i fragt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Luxlight.dk nu

Webshoppen Lampemesteren.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres varesortiment består i dag af flere end 9000 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9,5 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er beregnet ud fra i alt 1574 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 1352 af dem har givet topkarakter. Lampemesteren.dk har 38692 fans på deres Facebook-side. 80 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,7 ud af 5.

Du har på Lampemesteren.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som betyder at de lever op til en række krav.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 100 dage efter dit køb.

Lampemesteren.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Og overstiger dit køb 499 kr., så er der gratis levering.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Lampemesteren.dk nu

AndLight.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 6000 produkter.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 840 kundeanmeldelser, hvoraf 720 har givet den højeste karakter. AndLight.dk har 11650 fans på deres Facebook-side. I alt 24 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og disse giver en score på 3,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. AndLight.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover giver AndLight.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

AndLight.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 399 kr. i kurven, så er der fri fragt.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg AndLight.dk nu

Netbutikken Lamper.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,6 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 67 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 48 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Lamper.dk 369 fans på nuværende tidspunkt.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Lamper.dk er en del af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover har Lamper.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Lamper.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og det koster 45 kr. at få varerne tilsendt. Og når du bestiller for mere end 200 kr. i alt, så er der fri fragt.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Lamper.dk nu

Vi fører dig til de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Vores guides viser varer til drenge og piger, men også til mænd og kvinder. Om du er kvinde eller mand, så giver vi en hånd med til at finde de gode varer som kan købes på tilbud og gerne med fri fragt.