RFID Punge

Kategorier:

Tatonka - RFID Pung Med Velcro (Sort)

149,00 kr.

Tatonka - RFID Pung Med Velcro

149,00 kr.

Pacsafe - RFIDsafe Z50 sikkerhedspung Grå

329,00 kr.

Pacsafe - RFIDsafe V200 Sikkerhedspung

399,00 kr.

Pacsafe - RFIDsafe V150 Anti-Tyveri pung

399,00 kr.

Pacsafe - RFIDsafe V100 Sikkerhedspung

239,00 kr.

Pacsafe - Intasafe Mini Skuldertaske (2,5L)

549,00 kr.

Pacsafe - CoverSafe X75 Pengekat (Sort)

199,00 kr.

Pacsafe - CoverSafe X75 Pengekat (Grå)

199,00 kr.

Pacsafe - CoverSafe X75 Pengekat

199,00 kr.

Lifeventure - RFiD-2 Bæltetaske

339,00 kr.

Lifeventure - RFiD-1 Bæltetaske

259,00 kr.

Lifeventure - RFID Travel Pung

319,00 kr.

Lifeventure - RFID Pung Med Velcro (Grå)

199,00 kr.

Lifeventure - RFID Pung Med Velcro

199,00 kr.

Lifeventure - RFID Mini Rejse Pung (Mørk lilla)

249,00 kr.

Lifeventure - RFID Mini Rejse Pung

249,00 kr.

Lifeventure - RFID Bi-Fold Pung (Olivengrøn)

169,00 kr.

Lifeventure - RFID Bi-Fold Pung

169,00 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Webshoppen Friluftsland.dk er en af de mest populære på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 10000 varer hos dem.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2053 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 1716 5-stjernede anmeldelser. Friluftsland.dk har i skrivende stund 59555 fans på deres Facebook-side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 30 dage.

Friluftsland.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 55 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Friluftsland.dk nu

GrejFreak.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 15000 produkter at vælge i mellem hos dem.

GrejFreak.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 6290 kunder, og dette er takket være hele 5657 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har GrejFreak.dk 45588 fans. Her er der 475 personer som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,4 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover prismatcher GrejFreak.dk produkter ift. andre webshops, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 100 dage.

Normalvis bliver ordrer på GrejFreak.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 499 kr., så er der gratis levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg GrejFreak.dk nu

55Nord.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 287 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 189 personer har givet dem den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 7052 personer som er fans af deres side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. 55Nord.dk er en E-mærket webshop, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på 55Nord.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og når du bestiller for mere end 599 kr. i alt, så koster fragten 0 kr..

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig.

Besøg 55Nord.dk nu

Internetbutikken OutdoorPro.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 6000 produkter.

Netbutikken har 8,6 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er baseret på anmeldelser fra 109 tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 89 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 2529 mennesker som er fans af OutdoorPro.dks Facebook-side. Her er der 46 personer som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Derudover giver OutdoorPro.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

OutdoorPro.dk leverer din ordre på kun 2-3 hverdage, og du betaler blot 30 kr. for fragten. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 749 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi annoncerer de billigste og bedste varer fra de største online webshops. Vores artikler viser varer til drenge og piger, og ligeledes også til kvinder og mænd. Om du er dreng eller pige, så hjælper vi dig på vej til at finde de bedste produkter som kan købes på tilbud og gerne med gratis fragt i Danmark.