Rhododendron

Kategorier:

Rhododendron - Rhododendron ponticum

799,00 kr.

Rhododendron - Rhododendron ponticum

499,00 kr.

Rhododendron - Rhododendron ponticum

1.599,00 kr.

Rhododendron - Rhododendron ponticum

349,00 kr.

Rhododendron Bloombux - Rhododendron micranthum Bloombux

249,94 kr.

Rhododendron Bloombux - Rhododendron micranthum Bloombux

239,95 kr.

Rhododendron Bloombux - Rhododendron micranthum Bloombux

325,00 kr.

Rhododendron Bloombux - Rhododendron micranthum Bloombux

69,95 kr.

Rhododendron Cosmopolitan - Rhododendron Cosmopolitan

194,95 kr.

Rhododendron Dreamland

69,95 kr.

Rhododendron Golden Lights

99,95 kr.

Rhododendron grandiflorum

49,98 kr.

Rhododendron gødning 1 kg

59,95 kr.

Rhododendron gødning fra Nelson Garden - Rhododendron gødning...

99,95 kr.

Rhododendron Kalinka

99,95 kr.

Rhododendron Long Island IceTea - Rhododendron Long Island IceTea

194,95 kr.

Rhododendron Mai Tai - Rhododendron Mai Tai

194,95 kr.

Rhododendron Mandarin Lights

99,95 kr.

Rhododendron Morgenrot

69,95 kr.

Rhododendron og andre surbudsplanter - Rhododendron og andre...

0,00 kr.

Rhododendron Pina Colada - Rhododendron Pina Colada

194,95 kr.

Rhododendron Pink Gin - Rhododendron Pink Gin

194,95 kr.

Rhododendron Purple Martini - Rhododendron Purple Martini

194,95 kr.

Rhododendron Red Jack

99,95 kr.

Rhododendron Silberwolke

49,98 kr.

Rhododendron Singapore Sling - Rhododendron Singapore Sling

194,95 kr.

Rhododendron Sneezy

99,95 kr.

Rhododendron Tequila Sunrise - Rhododendron Tequila Sunrise

194,95 kr.

Rhododendron viscosum - Rhododendron viscosum

154,95 kr.

Rødbladet Rhododendron Elizabeth. - Rhododendron hyb....

799,00 kr.

Rødbladet Rhododendron Elizabeth. - Rhododendron hyb....

325,00 kr.

Rødbladet Rhododendron Elizabeth. - Rhododendron hyb....

154,95 kr.

Svovlsur ammoniak - Svovlsur ammoniak

94,95 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 15000 varer.

Plantetorvet.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 6440 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 4860 af dem har givet topkarakter. På Facebook har Plantetorvet.dk i skrivende stund 17187 fans på deres side.

Du har på Plantetorvet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale ordren over en længere periode. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Plantetorvet.dk, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Blomsterverden.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2413 tidligere kunder har lavet, hvoraf imponerende 2189 personer har givet dem den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Blomsterverden.dk 2866 fans. Ud af disse er der 21 som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du let kan betale med din mobiltelefon. Blomsterverden.dk er en del af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Blomsterverden.dk efter kun 2-5 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de bedste og billigste produkter fra de bedste online webshops. Produktlisterne indeholder produkter til børn, og samtidig også til mænd og kvinder. Om du er dame eller herre, så assisterer vi dig i at finde frem til gode produkter som kan købes på udsalg og ofte med gratis levering.

Varerne der fremvises på den her side er udvalgt af vores robot. Den har kigget et utal af produkter igennem for at finde de af dem der relaterer sig mest til rhododendron, og som den derfor vurderer er mest interessante for dig. Foruden din søgetekst har den ligeledes inddraget søgeord, som den vurderer at andre mennesker sandsynligvis bruger i sammenhæng med det, fx rhododendron jord og rhododendron bed. Det har den brugt som inspiration til, at fremvise de mest relaterede produkter.

Det kan også ses at andre leder efter rhododendron tilbud eller rhododendron bilka, og rhododendron hus. Denne data har robotten ligeledes brugt for, at finde vej igennem de flere millioner af produkter. Derudover viser vores data, at søgefraserne rhododendron spagnum og rhododendron hæk er meget almindelige, og derfor er de også blevet indregnet af robotten nøjagtig som søgeordene rhododendron skygge og rhododendron jord tilbud. Vi håber at du er tilfreds de viste varer, og at mindst ét af dem faldt i din smag.