Rillepaneler

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 6500 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 727 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 575 personer har givet toprating. På deres Facebook-side side har Inventarland.dk 4301 fans.

Som på de fleste andre webshops kan du på Inventarland.dk betale med kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover er der hos Inventarland.dk prisgaranti på alle produkter, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Inventarland.dk efter kun 1-5 hverdage, og du betaler blot 149 kr. for fragten. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så er der gratis levering.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Inventarland.dk nu

Engsig.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er mere end 15000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 15 kunder, hvoraf hele 13 er 5-stjernede (det bedste). Engsig.dk har 509 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 5 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. E-mærket har godkendt webshoppen, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Hos Engsig.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 58 kr. Hvis du ender med at have varer for over 937 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Engsig.dk nu

Vi formidler de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Produktlisterne fremviser tilbud til piger og drenge, og samtidig også til kvinder og mænd. Uanset om du er herre eller dame, så guider vi dig til at finde de gode varer der kan købes til lave priser og helst med gratis levering i Danmark.