Robotplæneklippere

Kategorier:

SRX900 Robot

3.999,00 kr.

SRX900 + Pro Trim 100

6.398,00 kr.

SRX1200 Robot

6.499,00 kr.

Pakke med SRX1200 + Pro Trim 100

6.898,00 kr.

Pakke med plastpløkker - 170 stk.

199,00 kr.

Knivsæt (2 sæt a 3 stk.)

149,00 kr.

Afgrænsningskabel - 200 m

399,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres produktsortiment af mere end 500 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 7169 kundeanmeldelser, hvoraf hele 5884 er 5-stjernede (det bedste). Texas.dk har i skrivende stund 459 fans på deres Facebook-side. 17 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 2,3 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Webshoppen er medlem af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og det koster kun 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 7500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2500 produkter.

På Trustpilot har MoreLand.dk en score på hele 9,3 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er baseret på i alt 5148 kundeanmeldelser, hvoraf 4294 har givet den højeste karakter. På deres Facebook-side side har MoreLand.dk 4033 fans.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. E-mærket har godkendt MoreLand.dk, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

MoreLand.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du bestiller for mere end 7500 kr., så er der gratis levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg MoreLand.dk nu

Webshoppen HaveMoebelland.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1000 varer.

På Trustpilot har HaveMoebelland.dk en score på hele 9,3 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2434 kunder, og dette er takket være hele 1970 5-stjernede anmeldelser. HaveMoebelland.dks Facebook-side har i øjeblikket 3 fans.

Det er på HaveMoebelland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. HaveMoebelland.dk er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Hos HaveMoebelland.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 2-5 hverdage, og leveringen betaler du kun 50 kr. for. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 6000 kr., så får du fragten gratis.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi publicerer de billigste og bedste produkter fra de bedste online forhandlere. Produktoversigterne viser tilbud til drenge og piger, og samtidig også til mænd og kvinder. Om du er barn eller voksen, så hjælper vi dig på vej til at finde gode varer som kan købes til lave priser og gerne med gratis levering.

Produkterne der er vist i den her samling er udvalgt af vores interne søgemaskine. Den har nemlig kigget ekstremt mange produkter igennem med det formål at kunne præsentere dem der læner sig mest op ad søgeordet robotplæneklippere, og som den derfor kan regne sig frem til matcher din søgning bedst. Udover at inddrage den søgefrase du skrev på Google har den samtidig inddraget søgninger, som den ser at andre formentlig benytter i relation til det, fx robotplæneklippere test eller robotplæneklippere test 2019. Det kan den bruge som information til, at kunne vise de mest relaterede produkter.

Vi ser også at mennesker søger efter robotplæneklippere uden kanttråd eller robotplæneklippere på tilbud, eller robotplæneklippere priser. Denne viden har søgerobotten også taget i brug for, at finde vej igennem de flere millioner af varer. Derudover kan det ses i data, at søgeordene robotplæneklippere med gps og robotplæneklippere og pindsvin er meget almindelige, og derfor er de ligeledes blevet medregnet af robot-søgeren ligesom søgeudtrykkene robotplæneklippere støj og robotplæneklippere anmeldelse. Vores håb er naturligvis at vi ikke skuffede dig med de præsenterede produkter, og at nogle af dem kan bruges.