Rulleborde

Kategorier:

Bordvogn ( Serveringsvogn )m/3 hylder Sort fiberplast/alu ben

2.761,25 kr.

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 6500 produkter.

Inventarland.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er baseret på anmeldelser fra 727 tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 575 personer har givet toprating. Inventarland.dks Facebook-side har i øjeblikket 4301 fans.

Du har på Inventarland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Inventarland.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover prismatcher Inventarland.dk produkter ift. andre webshops, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Inventarland.dk kan levere dine varer på 1-5 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 149 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så er der gratis levering.

Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Inventarland.dk nu

Netbutikken Engsig.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 15000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,8 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 15 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 13 af disse har givet dem topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 509 personer som er fans af deres side. 5 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Webshoppen er medlem af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Engsig.dk efter kun 1-3 hverdage, og du betaler blot 58 kr. for fragten. Hvis du ender med at have varer for over 937 kr. i kurven, så skal du ikke betale for leveringen.

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Engsig.dk nu

Vi videreformidler de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online forhandlere. Vores produktlister indeholder produkter til drenge og piger, og ligeledes også til kvinder og mænd. Om du er barn eller voksen, så hjælper vi dig med at finde de gode varer der kan købes på udsalg og helst med fri fragt.

Produkterne der fremvises på denne side er søgt frem af vores interne produktrobot. Den har nemlig kigget et utal af varer igennem med det formål at kunne fremvise dem der relaterer sig bedst til rulleborde, og som robotten derfor vurderer matcher din søgeintention bedst. Foruden den søgetekst du skrev på Google har den ligeledes inddraget søgninger, som den estimerer at andre mennesker typisk skriver i forbindelse med det, fx rulleborde ikea eller rulleborde køkken. Det bruger den som ekstra viden til, at præsentere de mest relevante produkter.

Det ses også at andre folk søger efter rulleborde jysk og rulleborde stål, eller rulleborde til køkken. Den data har søgerobotten ligeledes taget i brug for, at søge sig igennem de flere millioner af produkter. Derudover kan det i data ses, at søgefraserne rulleborde dba og rullebordet er meget anvendte, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet taget med af robot-søgeren ligesom søgeudtrykkene rulleborde med skuffer og rulleborde til stuen. Vores håb er naturligvis at du ikke blev skuffet over de præsenterede varer, og at nogle af dem faldt i din smag.