Runde Haveborde

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 500 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 7169 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 5884 af dem har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 459 personer som er fans af deres side. Ud af disse er der 17 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 2,3 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Texas.dk er en E-mærket webshop, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 7500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Texas.dk nu

Netbutikken MoreLand.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag flere end 2500 produkter i deres varesortiment.

MoreLand.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 5148 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 4294 personer har givet toprating. MoreLand.dks Facebook-side har i øjeblikket 4033 fans.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og fragten koster fra 39 kr. Og når du bestiller for mere end 7500 kr. i alt, så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

Netbutikken HaveMoebelland.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag flere end 1000 produkter i deres varesortiment.

HaveMoebelland.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2434 kunder, hvor det er yderst imponerende at 1970 af disse har givet dem topkarakter. HaveMoebelland.dks Facebook-side har i øjeblikket 3 fans.

Det er på HaveMoebelland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. HaveMoebelland.dk er en E-mærket webshop, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på HaveMoebelland.dk leveret inden for 2-5 hverdage, og leveringen betaler du kun 50 kr. for. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 6000 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de billigste og bedste varer fra de største online butikker. Produktoversigterne præsenterer produkter til piger og drenge, og samtidig også til mænd og kvinder. Om du er dame eller herre, så hjælper vi dig med at finde de gode produkter du kan købe til lave priser og ofte med gratis levering i Danmark.