Rutsjebaner til børn

Kategorier:

Plum Metal Dome Klatrestativ m/rutsjebane+sider

3.589,00 kr.

Hedstrom Rutsjebane

875,00 kr.

Hörby Bruk (Vand) Rutsjebane ''Slide Fun''

2.252,00 kr.

Legeplads med 2 rutsjebaner - Step2 Udendørsleg 800094

3.299,00 kr.

Klubhus Regnbue Legeplads - Step2 Udendørsleg 802395

6.799,00 kr.

Vores anbefalede børne-webshops

Internetbutikken MamaMilla.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 1000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er regnet ud fra 126 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 116 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 14538 mennesker som er fans af MamaMilla.dks Facebook-side. Her er der 86 personer som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 60 dage til at sende varerne retur.

Du modtager dine varer fra MamaMilla.dk når der er gået 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg MamaMilla.dk nu

Internetbutikken NatureBaby.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 8000 varer.

Netbutikken har 8,3 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 859 kunder, hvoraf 748 har givet den højeste karakter. På deres Facebook-side side har NatureBaby.dk 21728 fans. Samlet set der lige nu 147 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. NatureBaby.dk er certificeret af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

NatureBaby.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 599 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg NatureBaby.dk nu

Legehjulet.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag flere end 1000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 3725 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 3302 personer har givet toprating. Legehjulet.dk har 1163 fans på deres Facebook-side. 50 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Legehjulet.dk er en E-mærket webshop, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher Legehjulet.dk alle deres varer, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 90 dage.

Legehjulet.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og du betaler blot 28 kr. for fragten. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 995 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du foretrækker det.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi formidler de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online forhandlere. Artiklerne præsenterer dig for tilbud til børn, og samtidig også til damer og herrer. Ligegyldigt om du er voksen eller barn, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste varer der kan købes på udsalg og gerne med gratis fragt.