Rygtræner

Kategorier:

Titan Life Hyper Extension

678,00 kr.

Titan Hyperextension Rygtræner RED

589,00 kr.

Kettler Axos Combi-Trainer Mavebænk & Rygtræner

1.689,00 kr.

Kettler Axos Back-Trainer Rygtræner

1.099,00 kr.

Kettler Athos Rygtræner

2.994,00 kr.

Kettler Apollo Rygtræner

2.794,00 kr.

Gymleco 100-Series Belly Back Adjustable

8.499,00 kr.

Gymleco 100-Series Belly Back 90 Degree

8.499,00 kr.

Gymleco 100-Series Belly Back 45 Degree

8.499,00 kr.

Gymleco 100-Series Belly Back

7.999,00 kr.

Finnlo Tricon Back Trainer Rygtræner

885,00 kr.

Finnlo Physio Pro Rygtræner (Inkl. DVD)

2.499,00 kr.

Finnlo Ab&Back Trainer

1.429,00 kr.

cPro9 PRO Hyperextension Rygtræner

1.499,00 kr.

cPro9 Hyperextension Rygtræner

699,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Webshoppen Apuls.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 303 kundeanmeldelser, hvoraf hele 296 personer har givet topkarakter. Lige nu er der 3245 personer som er fans af Apuls.dks Facebook-side. 81 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. E-mærket har godkendt Apuls.dk, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover får du hos Apuls.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Apuls.dk, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Og når du bestiller for mere end 399 kr. i alt, så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor.

Besøg Apuls.dk nu

Netbutikken Bodylab.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres produktsortiment består i dag af mere end 150 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 28136 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 25412 af disse har givet dem topkarakter. I skrivende stund er der 106486 mennesker som er fans af Bodylab.dks Facebook-side. Her er der 2139 personer som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Hos Bodylab.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Bodylab.dk nu

Internetbutikken BilligSport24.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 2500 varer at vælge i mellem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,6 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 6901 kunder, hvoraf hele 6032 personer har givet topkarakter. I skrivende stund er der 5082 mennesker som er fans af BilligSport24.dks Facebook-side. Ud af disse er der 15 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale ordren over en længere periode. E-mærket har godkendt BilligSport24.dk, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 100 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi fremviser de bedste og billigste produkter fra de største online forhandlere. Artiklerne præsenterer dig for produkter til drenge og piger, men også til kvinder og mænd. Uanset om du er kvinde eller mand, så guider vi dig til at finde de gode varer som kan købes på tilbud og ofte med gratis levering.

Varerne der fremvises på den her oversigt er genereret af vores interne søgemaskine. Den har kigget et utal af varer igennem for at kunne præsentere dem der relaterer sig mest muligt til rygtræner, og som den derfor kan regne sig frem til matcher dit behov bedst. Foruden den søgetekst du skrev på Google har den samtidig inddraget søgefraser, som den kan se at andre folk med stor sandsynlighed bruger i relation til det, fx rygtræner øvelser eller rygtræner bilka. Det bruger den som inspiration til, at kunne vise de mest relevante produkter.

Vores data viser også at andre folk søger efter eksempelvis rygtræner harald nyborg eller rygtræner tilbud, eller rygtræner gul og gratis. Denne data har robotten også benyttet for, at søge sig igennem de flere millioner af tilbud. Desuden viser vores data, at søgeordene rygtræner kettler og getbig rygtræner ligeledes er meget anvendte, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet indregnet af robotten ligesom søgningerne rygtræner getbig og mave rygtræner. Vores håb er at du er tilfreds de viste varer, og at ét eller flere af dem fangede din interesse.