Sædeovertræk til hunde i bilen

Kategorier:

Vores anbefalede dyre-webshops

Webshoppen Gilpa.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 150 varer.

Gilpa.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 705 anmeldelser fra tidligere kunder, og dette er takket være hele 641 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 3483 personer som er fans af Gilpa.dks Facebook-side. I alt har 114 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

Du har på Gilpa.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. E-mærket har godkendt webshoppen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Gilpa.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 37 kr. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Gilpa.dk nu

Webshoppen Dogshop.dk er en af de mest populære på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 1500 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1537 tidligere kunder har lavet, hvoraf imponerende 1304 personer har givet dem den højeste karakter. Dogshop.dk har 752 fans på deres Facebook-side. 27 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. E-mærket har accepteret Dogshop.dk på deres medlemsliste, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Dogshop.dk når der er gået 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 35 kr. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, i tilfælde af at det er smartere for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Dogshop.dk nu

Internetbutikken MyPets.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 4500 produkter i deres varesortiment.

MyPets.dks Trustpilot-score ligger på 9,1 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 275 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 240 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har MyPets.dk 5205 fans.

Du har på MyPets.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

MyPets.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg MyPets.dk nu

Vi annoncerer de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online butikker. Produktoversigterne præsenterer dig for varer til drenge og piger, og ligeledes også til mænd og kvinder. Uanset om du er barn eller voksen, så hjælper vi dig med at finde de gode produkter der kan købes på tilbud og ofte med fri fragt.