Sækkevogne

Kategorier:

Sækkevogn, 250 kg 1150x470mm Klap:420x350mm

1.318,75 kr.

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag mere end 6500 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har Inventarland.dk en score på 9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 727 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 575 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Inventarland.dk i skrivende stund 4301 fans på deres side.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Inventarland.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover prismatcher Inventarland.dk produkter ift. andre webshops, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Hos Inventarland.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-5 hverdage, og det koster kun 149 kr. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder desuden firmalevering, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Inventarland.dk nu

Engsig.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er mere end 15000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Engsig.dk har en score på 8,8 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er baseret på i alt 15 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 13 af dem har givet topkarakter. Engsig.dk har 509 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 5 mennesker, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 5 ud af 5.

Du har på Engsig.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Engsig.dk når der er gået 1-3 hverdage, og betaler blot 58 kr. i fragt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 937 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Engsig.dk nu

Vi videreformidler de bedste og billigste varer fra de største online webshops. Artiklerne viser varer til babyer og børn, og samtidig også til damer og herrer. Uanset om du er pige eller dreng, så assisterer vi dig i at finde de bedste varer du kan købe på udsalg og ofte med fri fragt.