Sættekasser

Kategorier:

Sættekasse/Systemkasse Plastik 19x27 cm

72,50 kr.

Sættekasse / Æske med glaslåg 32x16x6 cm

75,00 kr.

Sættekasse / Kasse til knapper 17x13x3,5 cm

35,00 kr.

ArtBin Prism Sættekasse Plastik 29x18x4,5 cm

89,00 kr.

Sættekasse, str. 26x25,2 cm, H: 3,5 cm, kejsertræ, 1stk.

29,00 kr.

Sættekasse, hus, str. 30x22x3,5 cm, kejsertræ, 1stk.

38,00 kr.

Sættekasse, hus, H: 45 cm, B: 35 cm, krydsfiner, 1stk.

175,00 kr.

Sættekasse, hexagon, H: 25 cm, B: 28,5 cm, krydsfiner, 1stk., dybde 5 cm

38,00 kr.

Sættekasse , hexagon, H: 33,5 cm, B: 38,5 cm, krydsfiner, 1stk., dybde 5 cm

57,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er mere end 15000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 4008 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 3827 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Rito.dk 35104 fans på nuværende tidspunkt. 597 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 4,8 ud af 5.

Du har på Rito.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Derudover prismatcher Rito.dk produkter ift. andre webshops, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Du modtager din ordre fra Rito.dk efter blot 1-2 hverdage, og det koster 33 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du ender med at have varer for over 399 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Rito.dk nu

Hobbyshoppen.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 250 produkter.

På Trustpilot har Hobbyshoppen.dk en score på hele 8,9 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 70 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 63 er 5-stjernede (det bedste). Hobbyshoppen.dk har i skrivende stund 5224 fans på deres Facebook-side. I alt har 86 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 21 dage.

Du modtager din ordre fra Hobbyshoppen.dk efter blot 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 595 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du foretrækker det. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu

Netbutikken SymaskineTorvet.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 800 varer at vælge i mellem.

SymaskineTorvet.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er baseret på i alt 1353 kundeanmeldelser, hvoraf 1255 har givet den højeste karakter. I skrivende stund er der 4398 mennesker som er fans af SymaskineTorvet.dks Facebook-side. I alt 42 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover får du hos SymaskineTorvet.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

SymaskineTorvet.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 199 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer dig bedre. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu

Vi informerer om de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online butikker. Produktoversigterne indeholder varer til piger og drenge, men også til kvinder og mænd. Uanset om du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste varer der kan købes på tilbud og helst med gratis fragt i Danmark.

Produkterne der vises i den her kategori er fundet frem af vores shopping-robot. Den har kigget ekstremt mange varer igennem for at kunne præsentere dem der mest muligt relaterer sig til sættekasser, og som den derfor kan regne sig frem til er mest relevante for dig. Udover at inddrage den søgefrase du skrev på Google har den samtidig medregnet søgninger, som den vurderer at andre normalt benytter i sammenhæng med det, fx sættekasser ikea og sættekasser gamle. Det benytter den som inspiration til, at kunne vise de mest relaterede produkter.

Det kan også ses at andre leder efter sættekasser i træ eller sættekasser til børn, og sættekasser i akryl. Den data har robot-søgeren ligeledes brugt for, at finde vej igennem de flere millioner af produkter. I øvrigt kan det i data ses, at søgeudtrykkene sættekasser til salg og sættekasser søstrene grene er meget populære, og derfor er de naturligvis også blevet medregnet af søgerobotten nøjagtig som søgeudtrykkene sættekasser på engelsk og store sættekasser. Vi håber inderligt at du ikke blev skuffet over de præsenterede varer, og at ét eller flere af dem kunne bruges.