Saksesliber

Kategorier:

Fiskars Saksesliber Mini

60,00 kr.

Fiskars Clip-Sharp Saksesliber

119,00 kr.

Saksesliber, 1stk.

29,00 kr.

Saksesliber, 1stk.

105,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem er der flere end 15000 varer at vælge i mellem.

Rito.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 4008 anmeldelser, hvoraf hele 3827 personer har givet topkarakter. Rito.dk har i skrivende stund 35104 fans på deres Facebook-side. 597 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Derudover har Rito.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Du modtager din ordre fra Rito.dk efter blot 1-2 hverdage, og betaler blot 33 kr. i fragt. Hvis du ender med at have varer for over 399 kr. i kurven, så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Rito.dk nu

Netbutikken Hobbyshoppen.dk er en af de største på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 250 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 70 tidligere kunder har lavet, hvor det er yderst imponerende at 63 af disse har givet dem topkarakter. Hobbyshoppen.dks Facebook-side har i øjeblikket 5224 fans. 86 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 21 dage.

Hos Hobbyshoppen.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Hvis du ender med at have varer for over 595 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu

Netbutikken SymaskineTorvet.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag mere end 800 varer i deres produktsortiment.

SymaskineTorvet.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er regnet ud fra 1353 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 1255 af dem har givet topkarakter. SymaskineTorvet.dk har 4398 fans på deres Facebook-side. 42 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,9 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. E-mærket har accepteret SymaskineTorvet.dk på deres medlemsliste, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover giver SymaskineTorvet.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 199 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu

Vi annoncerer de billigste og bedste varer fra de bedste online forhandlere. Artiklerne indeholder tilbud til drenge og piger, samt til voksne. Uanset om du er kvinde eller mand, så assisterer vi dig i at finde frem til gode produkter som kan købes til lave priser og gerne med gratis fragt i Danmark.