Salomon Skijakker

Kategorier:

Salomon Quest Guard Vinter-og Skijakke Herre

2.499,00 kr.

Salomon Qst Snow Vinter-og Skijakke Herre

1.699,00 kr.

Salomon Fantasy Vinter-og Skijakke Dame

1.599,00 kr.

Salomon Fantasy Vinter-og Skijakke Dame

1.599,00 kr.

Salomon Brilliant Vinter-og Skijakke Herre

1.999,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

På Trustpilot har Apuls.dk en score på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 303 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 296 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Apuls.dk 3245 fans på nuværende tidspunkt. I alt har 81 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Apuls.dk betale med kort. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. E-mærket har accepteret Apuls.dk på deres medlemsliste, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover prismatcher Apuls.dk produkter ift. andre webshops, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Du modtager dine varer fra Apuls.dk når der er gået 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Hvis dine produkter i alt koster mere end 399 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Webshoppen Bodylab.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag flere end 150 produkter i deres varesortiment.

Bodylab.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 28136 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 25412 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Bodylab.dk 106486 fans. Her er der 2139 personer som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,6 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Bodylab.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Bodylab.dk nu

Webshoppen BilligSport24.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem er der flere end 2500 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har BilligSport24.dk en score på hele 9,6 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 6901 kundeanmeldelser, hvoraf 6032 har givet den højeste karakter. På deres Facebook-side side har BilligSport24.dk 5082 fans. I alt har 15 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på BilligSport24.dk betale med kort. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. BilligSport24.dk er en del af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 100 dage.

Normalvis bliver ordrer på BilligSport24.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du foretrækker det. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi assisterer dig i at finde de bedste og billigste produkter fra de største online webshops. Produktlisterne fremviser varer til piger og drenge, samt til damer og herrer. Om du er pige eller dreng, så giver vi en hånd med til at finde de gode varer du kan købe til lave priser og gerne med gratis fragt.