Salomon Speedcross 3/4 Sko

Kategorier:

Vores anbefalede sport-webshops

Webshoppen Apuls.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag mere end 2000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,8 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 303 tidligere kunder har lavet, og den imponerende rating er et resultat af hele 296 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Apuls.dk 3245 fans på nuværende tidspunkt. 81 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har accepteret Apuls.dk på deres medlemsliste, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover får du hos Apuls.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Du modtager din ordre fra Apuls.dk efter blot 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Og overstiger dit køb 399 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Webshoppen Bodylab.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag mere end 150 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 28136 kunder, hvoraf hele 25412 personer har givet topkarakter. På Facebook har Bodylab.dk 106486 fans på nuværende tidspunkt. Ud af disse er der 2139 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Bodylab.dk nu

Netbutikken BilligSport24.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er mere end 2500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Netbutikken har 9,6 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 6901 kundeanmeldelser, hvoraf hele 6032 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 5082 personer som er fans af deres side. I alt 15 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 100 dage.

Normalvis bliver ordrer på BilligSport24.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi formidler de bedste og billigste varer fra de bedste online forhandlere. Vores produktlister fremviser tilbud til babyer og børn, og samtidig også til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er dame eller herre, så giver vi en hånd med til at finde de gode produkter som kan købes på tilbud og ofte med gratis fragt.