Salomon Vandrestøvler

Kategorier:

Salomon X-Chase Mid Gore-Tex Herrestøvler

999,00 kr.

Salomon X Ultra Mid Herrestøvle

799,00 kr.

Salomon X Radiant Gore-Tex Vandrestøvle Herre

799,00 kr.

Salomon X Radiant Gore-Tex Vandrestøvle Dame

799,00 kr.

Salomon X Alp Mid LTR Gore-Tex Herrestøvler

999,00 kr.

Salomon X Alp Mid LTR Gore-Tex Damestøvler

1.099,00 kr.

Salomon Quest Prime Gore-Tex Vandrestøvle Herre

999,00 kr.

Salomon Quest 4D 3 Gore-Tex Vandrestøvle Dame

1.299,00 kr.

Salomon Quest 4D 3 Gore-Tex Herrestøvler

1.299,00 kr.

Salomon Lyngen Mid Gore-Tex Vandrestøvle Herre

799,00 kr.

Salomon Lyngen Mid Gore-tex Vandrestøvle Dame

799,00 kr.

Salomon Ellipse 2 Mid LTR Gore-Tex Damestøvler

849,00 kr.

Salomon Bekken Mid Gore-Tex Vandrestøvle Dame

799,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres varesortiment består i dag af flere end 2000 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er baseret på anmeldelser fra 303 tidligere kunder, hvoraf imponerende 296 personer har givet dem den højeste karakter. Apuls.dk har i skrivende stund 3245 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 81 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 4,8 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har godkendt Apuls.dk, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover tilbyder Apuls.dk prisgaranti, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Apuls.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis din ordretotal overstiger 399 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Besøg Apuls.dk nu

Internetbutikken Bodylab.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 150 varer i deres produktsortiment.

Netbutikken har 9,7 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 28136 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 25412 personer har givet dem den højeste karakter. Bodylab.dk har i skrivende stund 106486 fans på deres Facebook-side. Her er der 2139 personer som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Bodylab.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 2500 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,6 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er et gennemsnit af de i alt 6901 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 6032 har givet den højeste karakter. I skrivende stund er der 5082 mennesker som er fans af BilligSport24.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 15 mennesker, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. E-mærket har godkendt BilligSport24.dk, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 100 dage.

BilligSport24.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online webshops. Produktlisterne præsenterer dig for tilbud til juniorer, samt til kvinder og mænd. Uanset om du er barn eller voksen, så hjælper vi dig med at finde de gode varer du kan købe til lave priser og helst med gratis fragt i Danmark.