Saltspredere

Kategorier:

Centrifugalspreder CS6000S

1.799,00 kr.

Centrifugalspreder CS3600

799,00 kr.

Centrifugalspreder CS2500

699,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Netbutikken Texas.dk er en af de mest populære af sin slags, og i dag består deres varesortiment af flere end 500 produkter.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er regnet ud fra 7169 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 5884 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 459 personer som er fans af deres side. Samlet set er der 17 personer som har anmeldt siden, og deres score ligger pt. på 2,3 ud af 5.

Du har på Texas.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Texas.dk er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Texas.dk, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 7500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 2500 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 5148 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 4294 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har MoreLand.dk i skrivende stund 4033 fans på deres side.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at hente din pung. E-mærket har godkendt MoreLand.dk, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på MoreLand.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 7500 kr. i kurven, så får du fragten gratis.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

Internetbutikken HaveMoebelland.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 1000 produkter.

På Trustpilot har HaveMoebelland.dk en score på 9,3 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2434 anmeldelser af webshoppen, hvor det absolut er værd at bemærke at 1970 af dem har givet topkarakter. Lige nu er der 3 personer som er fans af HaveMoebelland.dks Facebook-side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. HaveMoebelland.dk er en del af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Du modtager din ordre fra HaveMoebelland.dk efter blot 2-5 hverdage, og det koster kun 50 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 6000 kr., så får du fragten gratis.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi baner vejen for dig til de billigste og bedste varer fra de mest populære online forhandlere. Vores guides præsenterer varer til drenge og piger, samt til herrer og damer. Om du er pige eller dreng, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste produkter du kan købe på udsalg og gerne med gratis fragt.