Sammenklappelige Trækvogne

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 500 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 7169 anmeldelser, og dette er takket være hele 5884 5-stjernede anmeldelser. Texas.dks Facebook-side har i øjeblikket 459 fans. I alt har 17 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, med en score på i alt 2,3 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Texas.dk betale med kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du slipper for at finde pungen frem. Texas.dk er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Texas.dk når der er gået 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 7500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Texas.dk nu

Netbutikken MoreLand.dk er en af de største på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2500 varer.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 5148 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 4294 af dem har givet topkarakter. På Facebook har MoreLand.dk 4033 fans på nuværende tidspunkt.

Som på de fleste andre webshops kan du på MoreLand.dk betale med kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. MoreLand.dk er en del af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Normalvis bliver ordrer på MoreLand.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 7500 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, i tilfælde af at det er smartere for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1000 varer.

På Trustpilot har HaveMoebelland.dk en score på hele 9,3 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2434 tidligere kunder har lavet, hvor det er yderst imponerende at 1970 af disse har givet dem topkarakter. På deres Facebook-side side har HaveMoebelland.dk 3 fans.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er medlem af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra HaveMoebelland.dk når der er gået 2-5 hverdage, og det koster 50 kr. at få varerne tilsendt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 6000 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du foretrækker det. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi beretter om de billigste og bedste produkter fra de bedste online butikker. Vores produktoversigter præsenterer produkter til drenge og piger, og samtidig også til voksne. Uanset om du er dame eller herre, så guider vi dig til at finde frem til de bedste produkter der kan købes på tilbud og ofte med gratis levering i Danmark.