Sandkasser med låg til børn

Kategorier:

Sandkasse 120x120 cm med vippelåg og bænk + 240 kg cerfificeret sand

1.299,00 kr.

Sandkasse 120x120 cm med vippelåg og bænk & 500 kg cerfificeret sand

1.799,00 kr.

NORDIC PLAY Sandkasse med bænk og låg 120 x 120 cm trykimp. inkl. 240 kg sand og blåt strandsæt

1.299,00 kr.

Sandkasse 120x120 cm med vippelåg og bæn - Nordic Play sandkasser 805701

699,00 kr.

Vores anbefalede børne-webshops

MamaMilla.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 126 anmeldelser, og dette er takket være hele 116 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har MamaMilla.dk 14538 fans. Samlet set er der 86 personer som har anmeldt siden, og disse giver en score på 4,9 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på MamaMilla.dk betale med kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 60 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og det koster kun 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg MamaMilla.dk nu

NatureBaby.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er mere end 8000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har NatureBaby.dk en score på hele 8,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 859 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 748 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har NatureBaby.dk 21728 fans på nuværende tidspunkt. Ud af disse er der 147 som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du fortryder, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Normalvis bliver ordrer på NatureBaby.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 599 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg NatureBaby.dk nu

Webshoppen Legehjulet.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og du kan vælge i mellem flere end 1000 varer hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,5 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 3725 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 3302 af dem har givet topkarakter. På Facebook har Legehjulet.dk 1163 fans på nuværende tidspunkt. 50 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,7 ud af 5.

Det er på Legehjulet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Legehjulet.dk er certificeret af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover giver Legehjulet.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 90 dage efter dit køb.

Legehjulet.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og det koster kun 28 kr. Hvis du ender med at have varer for over 995 kr. i kurven, så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi videreformidler de bedste og billigste produkter fra de mest populære online forhandlere. Artiklerne fremviser varer til juniorer, og ligeledes også til voksne. Uanset om du er dreng eller pige, så giver vi en hånd med til at finde frem til gode varer som kan købes på udsalg og gerne med fri fragt i Danmark.