Sandsække

Kategorier:

Reebok Combat Thai Boksesæk 32kg

3.999,00 kr.

Reebok Combat Speed Bag

399,00 kr.

Reebok Combat Heavy Bag 65kg

4.199,00 kr.

Reebok Combat Grappling Boksesæk 20kg

3.329,00 kr.

Reebok Combat 4ft Sandsæk 40kg

4.989,00 kr.

Reebok Combat 4ft Nylon Sandsæk 20kg

959,00 kr.

Everlast Standard Swivel Sandsæk Ophæng

139,00 kr.

Everlast PU Boxing Bag Sandsæk 30kg

999,00 kr.

Everlast PU Boxing Bag Sandsæk 24kg

849,00 kr.

Everlast PU Boxing Bag Sandsæk 19kg

699,00 kr.

Everlast Professional Speed Bag Swivel Ophæng

179,00 kr.

Everlast Nevatear Traditional Heavy Bag Sandsæk 45kg

1.599,00 kr.

Everlast Nevatear Traditional Heavy Bag Sandsæk 39kg

1.399,00 kr.

Everlast Nevatear Traditional Heavy Bag Sandsæk 33kg

1.299,00 kr.

Everlast Nevatear Traditional Heavy Bag Sandsæk 28kg

1.099,00 kr.

Everlast Leather Speed Bag Medium

398,00 kr.

Everlast Johnny Sockitoomee Free Standing Bag

1.894,00 kr.

Everlast Heavy Bag Hanger Sandsæk Ophæng

185,00 kr.

Everlast Double Ended Striking Bag

299,00 kr.

Everlast Boksesæk Vægophæng

599,00 kr.

Adidas Box Swivel Ophæng (silver)

349,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Webshoppen Apuls.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem er der flere end 2000 varer at vælge i mellem.

Apuls.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 303 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 296 af dem har givet topkarakter. I skrivende stund er der 3245 mennesker som er fans af Apuls.dks Facebook-side. 81 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover tilbyder Apuls.dk prisgaranti, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Hvis du ender med at have varer for over 399 kr. i kurven, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du slipper for at forlade hjemmet.

Besøg Apuls.dk nu

Netbutikken Bodylab.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 150 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Bodylab.dk en score på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 28136 anmeldelser, hvoraf hele 25412 personer har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 106486 fans. I alt 2139 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,6 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Bodylab.dk efter kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Bodylab.dk nu

Webshoppen BilligSport24.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2500 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,6 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er baseret på anmeldelser fra 6901 tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 6032 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 5082 mennesker som er fans af BilligSport24.dks Facebook-side. Samlet set er der 15 personer som har anmeldt siden, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 100 dage.

BilligSport24.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online forhandlere. Vores produktoversigter præsenterer dig for produkter til piger og drenge, men også til mænd og kvinder. Uanset om du er pige eller dreng, så assisterer vi dig i at finde gode varer du kan købe til lave priser og ofte med fri fragt i Danmark.

Produkterne der præsenteres i den her samling er fundet frem af vores webshop-robot. Den har kigget en stor mængde produkter igennem for at finde frem til dem der læner sig mest op ad søgeordet sandsække, og som den derfor vurderer matcher din søgning bedst. Foruden den søgetekst du skrev på Google har den også medregnet søgninger, som den vurderer at andre folk formentlig benytter i sammenhæng med det, fx sandsække silvan og sandsække træning. Det kan den bruge som ekstra information til, at præsentere de tættest beslægtede varer.

Vores data viser også at andre eksempelvis søger efter sandsække oversvømmelse salg eller sandsække til ben, eller sandsække til træning. Den data har robot-søgeren ligeledes benyttet for, at finde vej igennem de ekstremt mange varer. For øvrigt kan det ses i data, at søgeordene sandsække jem og fix og sandsækkefylder er meget populære, og derfor er de også blevet medregnet af robot-søgeren nøjagtig som søgeudtrykkene sandsække til trampolin og sandsække til parasol. Vores forhåbning er utvivlsomt at du er tilfreds med de præsenterede produkter, og at minimum ét af dem fangede din interesse.