Scabiosa

Kategorier:

Skabiose - Scabiosa caucasica Stäfa

93,69 kr.

Skabiose - Scabiosa caucasica Perfecta

51,19 kr.

Skabiose - Scabiosa caucasica Perfecta

36,19 kr.

Skabiose - Scabiosa caucasica Perfecta

81,19 kr.

Skabiose - Scabiosa caucasica Clive Greaves

59,94 kr.

Scabiose Perfecta Alba - Scabiosa caucasica Perfecta Alba

51,19 kr.

Scabiose Perfecta Alba - Scabiosa caucasica Perfecta Alba

36,19 kr.

Scabiose Perfecta Alba - Scabiosa caucasica Perfecta Alba

81,19 kr.

Scabiose - Scabiosa ochroleuca

41,19 kr.

Scabiose - Scabiosa ochroleuca

51,19 kr.

Scabiosa Pink Mist - Scabiosa columbaria Pink Mist

42,44 kr.

Scabiosa Pink Mist - Scabiosa columbaria Pink Mist

81,19 kr.

Enkeblomst, Mix - Scabiosa atropurpurea

34,95 kr.

Due-Skabiose - Scabiosa columbaria Butterfly Blue

81,19 kr.

Due-Skabiose - Scabiosa columbaria Butterfly Blue

42,44 kr.

Scabiosa " Dwarf Double "

28,00 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Internetbutikken Plantetorvet.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 15000 varer i deres produktsortiment.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 6440 kundeanmeldelser, hvoraf hele 4860 er 5-stjernede (det bedste). Plantetorvet.dks Facebook-side har i øjeblikket 17187 fans.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Plantetorvet.dk, og leveringen koster blot 29 kr. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så er der gratis levering.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Blomsterverden.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2000 varer.

På Trustpilot har Blomsterverden.dk en score på hele 9,7 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er regnet ud fra 2413 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 2189 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Blomsterverden.dk 2866 fans på nuværende tidspunkt. I alt har 21 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, med en score på i alt 4,3 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Blomsterverden.dk er en E-mærket webshop, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Blomsterverden.dk tilbyder levering på kun 2-5 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi samler de bedste og billigste produkter fra de bedste online forhandlere. Vores produktoversigter indeholder tilbud til juniorer, samt til kvinder og mænd. Om du er dame eller herre, så hjælper vi dig med at finde de gode varer du kan købe til lave priser og gerne med fri fragt i Danmark.

Produkterne der er vist på denne side er genereret af vores robot. Den har nemlig ledt et utal af produkter igennem for at finde dem der mest muligt relaterer sig til scabiosa, og som den derfor beregner matcher din søgeintention bedst. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den også indregnet søgeord, som den vurderer at andre mennesker typisk bruger i sammenhæng med det, fx scabiosa caucasica eller scabiosa frø. Det bruger den som inspiration til, at fremvise de mest relevante produkter.

Det er også tydeligt at mennesker eksempelvis søger efter scabiosa columbaria og scabiosa stellata, og scabiosa columbaria butterfly blue. Den data har robot-søgeren ligeledes benyttet til, at finde vej igennem de flere millioner af tilbud. I øvrigt viser vores data, at søgeudtrykkene scabiosa ochroleuca og scabiosa blomst er meget populære, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet medregnet af søgerobotten ligesom søgefraserne scabiosa såning og scabiosa frøstand. Vi håber virkelig at du er tilfreds de fremviste produkter, og at bare et enkelt af dem fangede din interesse.