Schwalbe Durano Plus Dæk

Kategorier:

Schwalbe Durano Plus SmartGuard Tråddæk - 700x28c (28-622) Sort

219,00 kr.

Schwalbe Durano Plus SmartGuard Tråddæk - 700x25c (25-622) Sort

189,00 kr.

Schwalbe Durano Plus SmartGuard Tråddæk - 700x23c (23-622) Sort

195,00 kr.

Schwalbe Durano Plus SmartGuard Foldedæk - 700x25c (25-622)

239,00 kr.

Schwalbe Durano Plus SmartGuard Foldedæk - 700x23c (23-622)

239,00 kr.

Scott Speedster SE Ultegra 2018 - Vinter Racer

10.999,00 kr.

Scott Contessa Speedster 15 2018 - Vinter Racer

8.499,00 kr.

Scott Addict 20 2018 - Vinter Racer

13.999,00 kr.

Schwalbe Durano Plus Foldedæk (2 stk. dæk)

599,00 kr.

Schwalbe Durano Plus Foldedæk

349,00 kr.

Pirelli P Zero Velo Cinturato 700x26c/28c Foldedæk - Sort/grøn

449,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 11000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,6 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 24460 kundeanmeldelser, hvoraf 22028 har givet den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Cykelpartner.dk 41558 fans. Samlet set der lige nu 396 anmeldelser af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Derudover giver Cykelpartner.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Du modtager dine varer fra Cykelpartner.dk når der er gået 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 299 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Netbutikken Cykler.dk er en af de mest populære af sin slags, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er regnet ud fra 2505 anmeldelser fra tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 1901 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 2863 mennesker som er fans af Cykler.dks Facebook-side. I alt 49 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og disse giver en score på 4,7 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Cykler.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Du modtager din ordre fra Cykler.dk efter blot 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 299 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Webshoppen Pedalatleten.dk er en af de mest populære på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 2000 varer hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 175 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 114 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Pedalatleten.dk 392 fans. I alt har 12 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,5 ud af 5.

Du har på Pedalatleten.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Pedalatleten.dk er en E-mærket webshop, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover får du hos Pedalatleten.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Hos Pedalatleten.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og du betaler blot 49 kr. for fragten. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 799 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Netbutikken Cykelexperten.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem er der flere end 4000 varer at vælge i mellem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 1560 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 1174 af dem har givet topkarakter. Lige nu er der 14379 personer som er fans af Cykelexperten.dks Facebook-side. 100 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,1 ud af 5.

Du har på Cykelexperten.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du fortryder, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra Cykelexperten.dk efter blot 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 49 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online webshops. Vores produktoversigter indeholder varer til piger og drenge, men også til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er kvinde eller mand, så guider vi dig til at finde frem til gode produkter du kan købe på tilbud og gerne med gratis fragt.