Sekskantede Drivhuse

Kategorier:

Hera 4500 grøn

8.795,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er et gennemsnit af de i alt 7169 anmeldelser af webshoppen, og denne imponerende score skyldes hele 5884 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Texas.dk 459 fans. 17 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, med en score på i alt 2,3 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Texas.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på Texas.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og for varer der er dyrere end 7500 kr., så er der gratis levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er en af de mest populære på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 2500 varer hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er baseret på anmeldelser fra 5148 tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 4294 personer har givet toprating. På Facebook har MoreLand.dk i skrivende stund 4033 fans på deres side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. E-mærket har accepteret MoreLand.dk på deres medlemsliste, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

MoreLand.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 7500 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 1000 varer hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 2434 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 1970 5-stjernede anmeldelser. HaveMoebelland.dk har i skrivende stund 3 fans på deres Facebook-side.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. HaveMoebelland.dk er en E-mærket webshop, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du fortryder, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

HaveMoebelland.dk kan levere dine varer på 2-5 hverdage, og det koster kun 50 kr. Hvis du ender med at have varer for over 6000 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi annoncerer de billigste og bedste varer fra de største online forhandlere. Vores guides fremviser varer til babyer og børn, samt til damer og herrer. Ligegyldigt om du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste produkter der kan købes på udsalg og gerne med gratis levering.