Serveringsborde

Kategorier:

Leitmotiv serveringsbord (smaragdgrøn)

299,00 kr.

Leitmotiv serveringsbord (mørkegrå)

499,00 kr.

Leitmotiv serveringsbord (lysegrå)

399,00 kr.

Trip Trap - Selandia Bord 75x75, Teak

4.494,40 kr.

Normann Copenhagen Block Table - sort

1.358,40 kr.

Normann Copenhagen Block Table - dark grey

1.358,40 kr.

Normann - Block Rullebord Ø45 - Sort

1.698,40 kr.

Normann - Block Rullebord Ø45 - Hvid

1.698,40 kr.

Normann - Block Rullebord - Sort

1.698,40 kr.

Normann - Block Rullebord - Hvid

1.698,40 kr.

Muubs - Champagnebord /barbord /vinbord m. rustfristålindsats - Natur

33.400,00 kr.

Muubs - Barskab 07 med hjul - Jern

3.294,40 kr.

Muubs - Barbord/Champagnebord/vinbord - Natur - DEMO MODEL - med rustfristålindsats

19.900,00 kr.

Kristina Dam Trolley - Bauhaus Trolley i sort

3.900,00 kr.

Kristina Dam Trolley - Bauhaus Trolley i hvid

3.900,00 kr.

Cane Line - Roll - Barvogn med teak bordplade - Sort

5.498,40 kr.

Cane Line - Roll - Barvogn med teak bordplade - Hvid

5.498,40 kr.

Cane Line - Frame Serveringsvogn - Lava grå/teak/aluminium

4.498,40 kr.

Askman - Double - bøg m. hvid/sort bakker

3.124,80 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Netbutikken Designfund.dk er en af de største på markedet, og der er i dag flere end 4000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 826 kundeanmeldelser, hvoraf hele 583 personer har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Designfund.dk 12763 fans. Samlet set er der 31 personer som har anmeldt siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,2 ud af 5.

Det er på Designfund.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Normalvis bliver ordrer på Designfund.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og for varer der er dyrere end 299 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Designfund.dk nu

Netbutikken Dubuy.dk er en af de mest populære af sin slags, og du kan vælge i mellem flere end 18000 varer hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 8,7 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2677 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 2129 personer har givet toprating. Dubuy.dk har 15637 fans på deres Facebook-side.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover prismatcher Dubuy.dk produkter ift. andre webshops, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Dubuy.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 600 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Dubuy.dk nu

MoebelKompagniet.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres varesortiment består i dag af flere end 1500 produkter.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er regnet ud fra 239 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf imponerende 206 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 9539 fans. Her er der 109 personer som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort.

Derudover er der hos MoebelKompagniet.dk prisgaranti på alle produkter, så du undgår at betale overpris for dine varer. Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Normalvis bliver ordrer på MoebelKompagniet.dk leveret inden for 2-12 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Og overstiger dit køb 399 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Netbutikken Illux.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag mere end 1000 varer i deres produktsortiment.

Illux.dk har en score på 9,2 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 235 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 194 personer har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Illux.dk 7513 fans. Samlet set der lige nu 44 anmeldelser af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,7 ud af 5.

Du har på Illux.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Illux.dk er en del af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Hos Illux.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-5 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 59 kr. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Illux.dk nu

Wallstickerland.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 500 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 7,8 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 59 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 41 af dem har givet topkarakter. Wallstickerland.dks Facebook-side har i øjeblikket 39170 fans. I alt 32 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 4,3 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Wallstickerland.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Wallstickerland.dk kan levere dine varer på 2-4 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi videreformidler de bedste og billigste varer fra de mest populære online webshops. Vores produktlister præsenterer dig for varer til børn, og ligeledes også til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig med at finde gode produkter der kan købes til lave priser og gerne med gratis fragt i Danmark.