Shampoo til Krøller

Kategorier:

Davines LOVE Curl Shampoo 250 ml

179,00 kr.

Davines LOVE Curl Shampoo 75 ml

109,00 kr.

Davines LOVE Lovely Curl Enhancing Shampoo 75 ml

109,00 kr.

Goldwell Dualsenses Curly Twist Hydrating Shampoo 250 ml

129,00 kr.

Gypsy paryk - Langt mørkebrunt hår - Bonita

379,00 kr.

LOreal Serie Expert Curl Contour Shampoo 300 ml

95,00 kr.

Matrix Total Results Curl Please Shampoo 1000 ml

269,00 kr.

MilkShake Curl Passion Shampoo 1000 ml U

248,00 kr.

Mørkebrun lang paryk

629,00 kr.

Paul Mitchell Curls Spring Loaded FrizzFighting Shampoo 250 ml

209,00 kr.

Paul Mitchell Curls Spring Loaded FrizzFighting Shampoo 250 ml gl design

159,00 kr.

Paul Mitchell Curls Spring Loaded FrizzFighting Shampoo 710 ml

359,00 kr.

Redken Curvaceous High Foam Lightweight Shampoo Cleanser 300 ml

124,00 kr.

Shampoo til definerede krøller Frizz-ease John Frieda

152,15 kr.

Wigged Love Paryk Med Krøller

359,00 kr.

Vores anbefalede beauty-webshops

Netbutikken NiceHair.dk er en af de største på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 14000 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9,4 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 37612 anmeldelser af webshoppen, hvoraf imponerende 31933 personer har givet dem den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 225196 personer som er fans af deres side. Samlet set er der 4607 personer som har anmeldt siden, og deres score ligger pt. på 4,1 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

NiceHair.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og når du bestiller for mere end 399 kr. i alt, så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Besøg NiceHair.dk nu

Internetbutikken Lookfoxy.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 300 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 6,9 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 43 anmeldelser, hvoraf hele 14 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 608 personer som er fans af deres side. Samlet set der lige nu 10 anmeldelser af siden, og her ligger den samlede score på 3,9 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Derudover får du hos Lookfoxy.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Lookfoxy.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig.

Besøg Lookfoxy.dk nu

Webshoppen Made4men.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,4 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 6942 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 5800 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Made4men.dk 6276 fans på nuværende tidspunkt. Ud af disse er der 75 som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,1 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra Made4men.dk efter blot 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Besøg Made4men.dk nu

Vi annoncerer de bedste og billigste produkter fra de mest populære online webshops. Vores artikler fremviser tilbud til drenge og piger, samt til voksne. Ligegyldigt om du er voksen eller barn, så giver vi en hånd med til at finde de bedste produkter du kan købe til lave priser og gerne med gratis fragt.

Produkterne der præsenteres på den her liste er automatisk udvalgt af vores produktrobot. Den har ledt flere millioner af produkter igennem med det formål at kunne fremvise dem der bedst relaterer sig til shampoo til krøller, og som robotten derfor vurderer matcher din søgning bedst. Foruden din søgetekst har den desuden inddraget søgeudtryk, som den ser at andre mennesker med stor sandsynlighed skriver i sammenhæng med det, fx shampoo til krøller matas eller shampoo til krøller test. Det benytter den som ekstra viden til, at præsentere de tættest beslægtede produkter.

Data viser også at andre folk søger efter bedste shampoo til krøller eller sulfatfri shampoo til krøller, samt redken shampoo til krøller. Den her data har søgerobotten ligeledes benyttet for, at navigere igennem de flere millioner af produkter. Desuden kan det ses i data, at søgefraserne kerastase shampoo til krøller og tigi shampoo til krøller er meget populære, og derfor er de også blevet medregnet af robot-søgeren ligesom søgeordene billig shampoo til krøller og tresemme shampoo til krøller. Vi håber at vi ikke skuffede dig med de fremviste varer, og at minimum ét af dem kan bruges.