Shimano Alivio cykeldele

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Webshoppen Cykelpartner.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er mere end 11000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er baseret på i alt 24460 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 22028 af disse har givet dem topkarakter. Cykelpartner.dk har i skrivende stund 41558 fans på deres Facebook-side. Her er der 396 personer som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Derudover får du hos Cykelpartner.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Cykelpartner.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du bestiller for mere end 299 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du foretrækker det. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Internetbutikken Cykler.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 3000 produkter.

Cykler.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2505 anmeldelser, hvoraf 1901 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 2863 fans. 49 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Cykler.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 299 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Cykler.dk nu

Netbutikken Pedalatleten.dk er en af de største på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 2000 varer hos dem.

Netbutikken har 8,1 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 175 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 114 personer har givet topkarakter. Pedalatleten.dks Facebook-side har i øjeblikket 392 fans. Her er der 12 personer som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Pedalatleten.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Pedalatleten.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk alle deres varer, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 49 kr. for. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 799 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Internetbutikken Cykelexperten.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 4000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9,1 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 1560 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 1174 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Cykelexperten.dk 14379 fans. 100 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,1 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykelexperten.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og det koster kun 49 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så er der gratis levering.

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi præsenterer de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online webshops. Vores artikler fremviser tilbud til juniorer, samt til damer og herrer. Om du er dame eller herre, så hjælper vi dig på vej til at finde de bedste varer der kan købes til lave priser og helst med gratis fragt i Danmark.