Shimano Tourney cykeldele

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 11000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,6 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er regnet ud fra 24460 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 22028 har givet den højeste karakter. Cykelpartner.dk har 41558 fans på deres Facebook-side. Her er der 396 personer som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykelpartner.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Hos Cykelpartner.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis din ordretotal overstiger 299 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Netbutikken Cykler.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

Cykler.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2505 anmeldelser, og dette er takket være hele 1901 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Cykler.dk 2863 fans. Her er der 49 personer som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. E-mærket har godkendt webshoppen, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Cykler.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 299 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er baseret på i alt 175 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 114 5-stjernede anmeldelser. Pedalatleten.dk har 392 fans på deres Facebook-side. 12 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. E-mærket har godkendt webshoppen, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Pedalatleten.dk efter kun 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 49 kr. for. Hvis du bestiller for mere end 799 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 4000 varer hos dem.

Cykelexperten.dks Trustpilot-score ligger på 9,1 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er regnet ud fra 1560 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 1174 har givet den højeste karakter. I skrivende stund er der 14379 mennesker som er fans af Cykelexperten.dks Facebook-side. I alt har 100 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,1 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Normalvis bliver ordrer på Cykelexperten.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og betaler blot 49 kr. i fragt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så er der gratis levering.

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de bedste og billigste varer fra de mest populære online webshops. Vores artikler indeholder produkter til børn, og ligeledes også til voksne. Om du er barn eller voksen, så guider vi dig til at finde frem til de bedste varer der kan købes på tilbud og helst med gratis fragt.