Shimano Ultegra cykeldele

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 11000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,6 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 24460 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 22028 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har Cykelpartner.dk 41558 fans. Samlet set er der 396 personer som har anmeldt siden, og den samlede score er her 4,5 ud af 5.

Du har på Cykelpartner.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Derudover giver Cykelpartner.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og det koster kun 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 299 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Webshoppen Cykler.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem er der flere end 3000 varer at vælge i mellem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2505 anmeldelser af webshoppen, og den imponerende rating er et resultat af hele 1901 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Cykler.dk 2863 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set er der 49 personer som har anmeldt siden, og den gennemsnitlige score er 4,7 ud af 5.

Du har på Cykler.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Hos Cykler.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 299 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Netbutikken Pedalatleten.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag mere end 2000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,1 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 175 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 114 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 392 mennesker som er fans af Pedalatleten.dks Facebook-side. I alt 12 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 4,5 ud af 5.

Du har på Pedalatleten.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Pedalatleten.dk er certificeret af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover giver Pedalatleten.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Pedalatleten.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 49 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 799 kr., så er der gratis levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Internetbutikken Cykelexperten.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 4000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,1 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1560 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 1174 personer har givet toprating. På Facebook har Cykelexperten.dk 14379 fans på nuværende tidspunkt. 100 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,1 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Du modtager dine varer fra Cykelexperten.dk når der er gået 1-3 hverdage, og det koster 49 kr. at få varerne tilsendt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de billigste og bedste varer fra de bedste online butikker. Produktoversigterne fremviser tilbud til drenge og piger, samt til damer og herrer. Uanset om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig på vej til at finde de gode produkter du kan købe på udsalg og ofte med gratis fragt.